2777
2789

من حال روحی و جسمیم افتضاحه چند روزیه صبح بخیر گفتم خیلی پر انرژی با اینکه حالم بد بود گفتم اون ناراحت نشه 

ظهر سین زد بعد ده دقیقه سلام کرد و خوب برخورد میکرد 

پیاماش بالای صفحه اومد ولی انقدر گیج بودم و قرص خورده بودم خوابم گرفت همون موقع دیده بود نیستم فقط نوشته بود گلم کجایی؟

ساعت چهار بیدار شدم پیام دادم جواب نداد رفتم تلگرام دیدم ده دقیقه بعد از آخرین پیام من بازدیدشه🤌🏻

عادی پیام دادم فقط اسمشو گفتم جوابی نداد 

اومد چی بهش بگم؟

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار♥️😴

هیچی نمیگم.واکنش نشون بدی میفهمه واست مهمه دیکه همیشه برا اذیتت اینکارو میکنه

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نمیگم.واکنش نشون بدی میفهمه واست مهمه دیکه همیشه برا اذیتت اینکارو میکنه

آخه همچین آدمی نیست

دیشب بحث مشکلات کاریش افتاد خیلی ناراحت بود 

گفت اگر ببینی چجوریم گریه ت میگیره 

و درکش میکنم چون شغل پدرمم همینه 

میگم شاید حال اونم خوب نباشه به خاطر کاراش 

آخه همچین آدمی نیستدیشب بحث مشکلات کاریش افتاد خیلی ناراحت بود گفت اگر ببینی چجوریم گریه ت میگیره و ...

میخوای حالشو بپرسی، بپرس اما دیگ حرف اونکه پیامت جواب نداده نزن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

مگه شغلش چیه که اینقدر سخته

مجموعه خودشو داره 

و این دو ماه هزینه ها سنگین شدن و چند تا دستگاه خراب شده برای همین فکرش خیلی درگیره 

آها خب بله شرایط سختی داره واقعاالان امروز ساعت ۴ جواب شما رو نداد؟

چهار من پیام دادم و گفتم ببخشید یهو نبودم 

دیدم بعد از پیام من آنلاین بوده تلگرام🤦🏻‍♀️

چهار من پیام دادم و گفتم ببخشید یهو نبودم دیدم بعد از پیام من آنلاین بوده تلگرام🤦🏻‍♀️

عیب نداره شاید ناراحت شده ولی شما باهاش حرف زدی بعدا بهش بگو که از این رفتارش دلخور شدی،البته نه همین اول کاری خانومی