2777
2789
عنوان

پسرم هر روز داره تو مدرسه کتک‌ میخوره چه ورزشی بفرستم بره قوی سه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 38 پست
نه والا !!لاقل غیر انتفاعی اینشکلی ندیدمدولتی هم میشه مدرسه ایی فرستاد ک یا جمعیت کمتر باشه یا قدرت ...

البته اگه بچه به مدیر بگه حتما پیگیری میکنن.

توی مدارس غیرانتفاعی هم من دیدم که طرف گل میکشه!!البته نمیگم همه شون اینجورین اما قبل از ثبت نام تو هر مدرسه ای باید درباره به اندازه کافی تحقیق کنیم.مثلا وضعیت نظارت رو پیگیری کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم که پسرا اینجورین بهم میگن وای خدا دیگه با این نباشین بهش حرف بزنید میره مامانسو میاره

از کلاس چهارم اینطوریه. اما اگه بچه کلاس دوم باشه قطعا اولیا باید پیگیری کنن،شاید یه بچه کلاس ششمی داره اذیتش میکنه

بزا بگن بهترازاینه که هرروزکتک بخوره اگه ازمادرش بترسن جرات نمیکنن اینم بگن

خیلی راحت میتونه برو تو ببخشیدا من عذر میخوام خ--ه طرف بعد که اومد پایین بزنه تو صورتش و دیگه بعد اون کسی جرئت نکنه بهش چپ نگاه کنه

از کلاس چهارم اینطوریه. اما اگه بچه کلاس دوم باشه قطعا اولیا باید پیگیری کنن،شاید یه بچه کلاس ششمی د ...

نظرم من اینه با این کار به بچه مییگن بچه ننه و بیشتر اذیتش میکنن اصلا اینکارو نکنید دیگه تصمیمش با خودشونه 

از کلاس چهارم اینطوریه. اما اگه بچه کلاس دوم باشه قطعا اولیا باید پیگیری کنن،شاید یه بچه کلاس ششمی د ...

از همون اول اینجوری ما هک که تو ابتدایی بودیم کسی مادرا رو به کتف چپش نمیگرفت 

از همون اول اینجوری ما هک که تو ابتدایی بودیم کسی مادرا رو به کتف چپش نمیگرفت

شاید یه کلاس هفتمی از پس یه نهمی بربیاد اما یه بچه کلاس دومی از یه بچه کلاس پنجمی بر نمیاد.حداقلش بچه باید به مدیر بگه که مدیر پیگیری کنه.