2777
2789
عنوان

شوهر خوب میخوام چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 59 پست
اسی اونو که شوخی کردم ولی اعتناد بنفس و شاد و سرزنده بودن خیلییییییییی ااثیر داره من دخترایی رو دیدم ...

بیین من خیییلی فعال بودم دوران دانشجویی

تو همه نشست ها بودم

ولی فک میکنم بختم بسته اس واقن

چون هرچی یه مرد بخواد دارم من

هیکلم واقن خوبه این‌رو منی ک اصلن از خودم تعریف نمیکنم میگم.... باورت نمیشه چقدر چلهگرفتم تو یه سال اخیر... دعا بخت گشا گرفتم حتی.... هیچی ب هیچی

بیین من خیییلی فعال بودم دوران دانشجوییتو همه نشست ها بودمولی فک میکنم بختم بسته اس واقنچون هرچی یه ...

شاید همون بختتو بستن 

آدم حسودی مریض کم نیس 

برو پیش یه آدم خوب 

در نهایت اگه دیدی نمیشه بنظرم عجله نکن 

دخترم عمم ۳۷سالگی ازدواج کرد ولی واقعاااا شوهرش باشخصیته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس ی مدت رها کن بنظرم رو خودت تمرکز کن رو موفقیت کارت این موضوع رها کن . یا تو گروه ها ازدواج ی سری ...

حقیقتا تا پارسال اصلن ب فکر نبودم... همش درگیر پیشرفت بودم. و جمع کردن پول... به خودم اومدم دیدم سنم زیاد شده

دعا و بخت گشا و همه این تلاش هارو تو یه سال اخیر کروم ک بی نتیجه بود 

از سایت های همسریابی بدم میاد

جون یکی از دوستای دانشگاهم تجربه خیلی بد داشت

ب دوستامم روم نمیشه بگم معرفی کنن...

ولی ب خانواده گفتم اگر پسر خوب می‌شناسن حواسشون بهم باشه

شاید همون بختتو بستن آدم حسودی مریض کم نیس برو پیش یه آدم خوب در نهایت اگه دیدی نمیشه بنظرم عجله نکن ...

هرررر دعانویسی زنگ زدم گفتن بسته آن.

ولی یه خدا شناس نبود برام باز کنه

نتیجه نتونستم بگیرم

اگر خوبش رو میشناسی بهم معرفی کنی ممنون میشم

یا یه چله ک خودم بگیرم یا دعای قرآنی...

شاید همون بختتو بستن آدم حسودی مریض کم نیس برو پیش یه آدم خوب در نهایت اگه دیدی نمیشه بنظرم عجله نکن ...

ایشالا خوشبخت بشه چقدر خوشحالم براش

اگر بختش رو بسته بودن، لعنت به اونی ک دعا برای ایشون گرقته بود.... کی ایشون زندگی مشترک و دو نفره رو بچشه... کی بچه‌دار شه... از خدا میخوام خوشبخت بشن ایشالا🤍🌌

هرررر دعانویسی زنگ زدم گفتن بسته آن.ولی یه خدا شناس نبود برام باز کنهنتیجه نتونستم بگیرماگر خوبش رو ...

یه سوره بود گفتن چهل روز بخونی روز چهلم ازدواج میکنی خوندم و ازدواج کردم اما خیانت کرد و جدا شدم.اسم سوره یادم نیست پیدا میکنم بهت میگم. هرکی خونده شوهر کردن

یه سوره بود گفتن چهل روز بخونی روز چهلم ازدواج میکنی خوندم و ازدواج کردم اما خیانت کرد و جدا شدم.اسم ...

چهل روز سوره احزاب بخون روز چهلم بختت باز میشه . انشالله که ازدواج خوبی داشته باشید 

یه سوره بود گفتن چهل روز بخونی روز چهلم ازدواج میکنی خوندم و ازدواج کردم اما خیانت کرد و جدا شدم.اسم ...

عززززیزم، خیلی ناراحت شدم تجربه خیانت رو شنیدم. امیدوارم خداوند براتون جبران کنه و یه آدم عاشق وارد زندگی تون شه.

خدا خیرت بده 

ممنونم

منتظر پیامت هستم

هر چله ای فک کنی گرفتم

نذر. ختم. هیچی ب هیچی....

مرسی کلی🌸

عزیزم امشب این چله ای ک گفتی رو شروع میکنمامیدوارم تا چهل رور منم ج بگیرمچله صلوات هم گرفتم برا شهدا ...

به روی چشم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤