خانومای عزیز شما که سیاست دارید، تجربه زندگی دارید، میشه راهکار بدید من چ کنم ک با یه کیس خوب ازدواج کنم؟ ۳۳/۳۴ سالمه. ظاهرم فکر میکنم خوب_معمولی باشه. هیکلم ولی عالیه (تعریف از خود نباشه) چون همه میپرسن باشگاه میری؟ چ میکنی؟ چقدر هیکلت خوبه و... قدمم بلنده. ولی خواستگار اصلننننن ندارم. تو کل عمرم شاید ۴ تا مثلن خواستگار سنتی داشنم اونم بدرد نخور....پسرای دانشگاه هم ک پیشنهاد دادن دوستی میخواستن یا بدرد نمیخوردن...
خوندمزیادج ندادراهکار دیگه ای ندارید؟بخت گشا هم گرفتم حتی😑
امضا
امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
😂😂بچه ناز و خوشگلیه بیا براش پدر ایرانی بسازیم اکبر عبدی خوبه به نظرت نادر سلیمانی چی
اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم
بخدا بخت گشا هم گرفتمچلههررررچی بگی تست کردمخیلی ناراحتمقیافه ام هم خوبهدختر تلاشگریم، تن پرور نیستم ...
پس ی مدت رها کن بنظرم رو خودت تمرکز کن رو موفقیت کارت این موضوع رها کن . یا تو گروه ها ازدواج ی سری سایت های معتبر هستا اون چرت پرت ها ک مزاحم بشن نه تو تی وی نشون میداد زن و شوهر اونجا آشنا شده بودن بچه هم داشتن باخت میتونی کیس مورد پیدا کنی