2777
2789
عنوان

امشببب دیدمش 😬😬😬😬😬😂😂😂

482 بازدید | 47 پست

از  مدرسه ک اومدیم بیرون خیلی هوا سرد بود من پالتو پوشیده بودم کلاهش تا وسط صورتم😂انقدررر سرد ک اینجوری

اومدم بیرون دیدم داره بهم نگاه میکنه دبیرستان اونا یک ساعت قبل ما تعطیل میشن بخاطر من ایستاده بود تو سرما ک منو ببینه سوار سرویس میشم خیالش راحت شه☹️بچه ام گنا داشت😭😅

اسمش علی هست تو مجتمع دوستم اینا هستن خیلی پسر خوبیه

ولی من دوست نداشتم من رو تو این قیافه ببینه من همیشه به خودم میرسم میرم پیشش نه آرایشا مرتب هستم الان خیلیییی بد بودممممم

لطفا نصیحت نکنین چون گوشم پر از نصیحت 😂بخدا 

من ۱۶ سالمه اون ۱۸ 

من رشته ام عکاسی اون انسانی 

:):):)

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

چقدر من دلم میخاست  همچین رابطه ای رو تجربه کنم تو زمان دبیرستان

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیم عالی بودی.................خوب سرده دیگه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

چه رمانتیک واییییی😍هوا هم دو نفره

😂پارت اول رمان دبیرستان

توو دنیا۷۹۴۶۳۴۵۱۹۲ آدم هستن که...آفرین! همینجوری که به اعداد توجه نکردی،به حرفاشونم توجه نکن            به قولِ دکتر انوشه:«رمز آرامش تو اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره!🖤🕊»پس لحظه لحظه ی زندگیتو بخاطر چیزایی که نمیتونی تغییرشون بدی، پوچ نکن!🤍این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛“راضی باش” به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو “قشنگ” کرد و اگه بد بود تو رو “ساخت” …“مدیون باش” به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین “حسارو” بهت میدن و بداش بهترین “درسارو” …“ممنون باش” از اونی که بهت یاد داد همه شبیه “حرفاشون” نیستن و همیشه همونجوری که میخوای “پیش نمیره” …زندگی همینقدر ساده اس من انتخاب کرده ام شاد باشم..http://abzarek.ir/service-p/msg/2006151

🥲🥲 یادش بخیر  منم یروزایی رمانتیک تر ازینا داشتم 

اما  حالا کجاس   نمیدونم  

فراموشم کرد

🔥🔥اگر پول داری از پنجاه تومن ب بالا کمکت میکنم ماهانه پنج تومن ب بالا با پولت دربیاری  سوال خاستید درخدمتم 🔥🔥