2777
2789

ما هم اولشو رفتیم هم سوم هم هفتم بااینکه راهمون دوره خالمم توقع نداره فردا چهلمشه شوهرم میگه سرم خیلی شلوغه هم کار هم اسباب کشی داریم نمیتونیم بریم منم ناراحت شدم اخه از اولش رفتیم شوهرم گف زنگ میزنم عذرخواهی میکنم که نمیایم چکار کنم خودم میخام برم نمیزاره 

اینم بگم هر مراسمی هرچی بوده منو میبره باهم میریم نمیدونم چکار کنم دوست دارم برم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ختم پدر شوهر دخترخاله خانمشه اونم راه دور کسی که ناراحت میشه خیلی پرتوقع هست  ما حتی ممکنه تو مراسم روز اول هم حضور نداشته باشیم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دیگه خاکسپاری و سه و هفت رفتین. لازم نیست چهل برین. زنگ بزن عذرخواهی کن

اره ولی خودم دوست دارم برم نمیزاره

والا ختم پدر شوهر دخترخاله خانمشه اونم راه دور کسی که ناراحت میشه خیلی پرتوقع هست ما حتی ممکنه تو م ...

جدیی 

پدر شوهر دختر خاله ؟؟؟؟؟

ما پدر شوهر خاله رم یکیشو میریم بقیشو نمیریم 

مثلا الان پدر شوهر خاله ،شوهرم فوت شد نه خاک‌سپاری نه هفت نه چهل نرفتیم 

رفتیم خونشون یه تسلیت گفتیم و بای 😐

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پدر شوهر دختر خاله ؟؟؟؟؟ما پدر شوهر خاله رم یکیشو میریم بقیشو نمیریم مثلا الان پدر شوهر خاله ،شوهرم ...

جدی اخه من به  شوهرم گفتم بزار خودم برم میگه نه

جدی اخه من به شوهرم گفتم بزار خودم برم میگه نه

به نظرم تا الانم زیاد رفتی نباید اصلا از تو توقع کنن چون نسبت واقعا دوره و راهتم که میگی نزدیک نیس 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵