2777
2789
عنوان

چن سال پیش داداشمو ختنه کردیم

184 بازدید | 15 پست

میدونین ناراحت شدم ولی نه زیاد مامانم خیلی ناراحت و نگران بچش بود میگفتم یه ختنس دیگه اینکارا چیه امروز رفتم بچمو واسه اولین بار واکسن زدم انقد حالم بدشد دلم میخواست همونجا گریه کنم با چشمای گرد پر اشکش نگام میکرد بغض کرده بود بعد انقد گریه کرد صداش گرفت😔

خیلی حالم بد شد و نگرانشم الان مامانمو درک کردم 

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم گرفت🙃

دیگه حس مادرانس

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

واقعا راست گفتن تا مادر نشی حس و حال مادرت رو درک نمیکنی منم مثل شما تا مادر نشدم نفهمیدم چی به مامانم گذشته تا بزرگ شدن من و خواهرم 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

میگن به هرچی بخندی سرت میاد😭🤣سرم اومد

خخخخ

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلن از هر دست بدی از همون دستم پس میگیری بدی کنی بدی میبینی دل بشکونی دلت میشکنه یجاقضاوت کنی کسیو خدا تو‌همون شرایط قرارت میده

واقعا راست گفتن تا مادر نشی حس و حال مادرت رو درک نمیکنی منم مثل شما تا مادر نشدم نفهمیدم چی به ماما ...

بله دقیقا بعد زایمانم انقد به حال مادرم گریه کردم که نگو همش میگفتم چطور درد زایمانش سر منو تحمل کرده😔

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

بله دقیقا بعد زایمانم انقد به حال مادرم گریه کردم که نگو همش میگفتم چطور درد زایمانش سر منو تحمل کرد ...

عزیزم 🥲 

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

حالا داداش من بچش واکسن زده بود اونجا اشک ریخته بود 

الان ۴۰ سالشه ها نتونسته بود خودش کنترل کنه 

اومده میگه طفلک بابام پیر شد تا ما رو ب جوونی برسونه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

میفهمم

پسر من یک و نیم ساله هست

تو همه موقعیت‌های سخت و بیمارستان و آزمایشگاه و  اینجور جاها خودم کنارش بودم که نترسه... ولی خودم داغون می‌شم، بعد از خوب شدنش انگار خودمم باور نمی‌کنم که تونستم اون کارا رو بکنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.