2777
2789
عنوان

امشببب دیدمش 😬😬😬😬😬😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 47 پست

کاش برمیگشتم اون موقع‌ها منم انگار یه عمر گذشته میومدم تو دفتر خاطراتم ریز به ریز و با جزئیات مینوشتم 

اون ازدواج کرد منم همینطور اخر سر مجبور شدم اون دفترو اتیش بزنم 

جهان به ساز ما نرقصید، اما از ما رقصندگان خوبی ساخت!🖤

کاش برمیگشتم اون موقع‌ها منم انگار یه عمر گذشته میومدم تو دفتر خاطراتم ریز به ریز و با جزئیات مینوشت ...

الهی🙁🥺😭

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش برمیگشتم اون موقع‌ها منم انگار یه عمر گذشته میومدم تو دفتر خاطراتم ریز به ریز و با جزئیات مینوشت ...

حداقل چهارشنبه سوری اتیش میزدی میپریدی از روش😶

توو دنیا۷۹۴۶۳۴۵۱۹۲ آدم هستن که...آفرین! همینجوری که به اعداد توجه نکردی،به حرفاشونم توجه نکن            به قولِ دکتر انوشه:«رمز آرامش تو اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره!🖤🕊»پس لحظه لحظه ی زندگیتو بخاطر چیزایی که نمیتونی تغییرشون بدی، پوچ نکن!🤍این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛“راضی باش” به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو “قشنگ” کرد و اگه بد بود تو رو “ساخت” …“مدیون باش” به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین “حسارو” بهت میدن و بداش بهترین “درسارو” …“ممنون باش” از اونی که بهت یاد داد همه شبیه “حرفاشون” نیستن و همیشه همونجوری که میخوای “پیش نمیره” …زندگی همینقدر ساده اس من انتخاب کرده ام شاد باشم..http://abzarek.ir/service-p/msg/2006151

موفق باشی

سنتون هم به هم میاد 

مراقب باش رابطه تون همیشه سالم باقی بمونه

اصلا بهش اجازه نده چیزای خلافد عرف ازت بخواد

فقط در حد دوستی و نهایت بیرون همدیگه رو دیدن کافه رفتن و اینا

اگه میخوای یه سرانجام خوب داشته باشه رابطه تون👈

خونه خالی و پارتی و...ممنوع

موفق باشیسنتون هم به هم میاد مراقب باش رابطه تون همیشه سالم باقی بمونهاصلا بهش اجازه نده چیزای خلافد ...

مرسی 😍😍😘😘😘

نه همچین پسری نیست حواسم هست

:)

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️ 

سه تا دفتر بود اگه بدونی چطور عر زدمو سوزوندم😂😂

عزیزم  عجب حوصله داری ها  سه تا دفتررررر پشماممم 😱

حیف پول دفتر ها😶

با اونا میشد شکلات لواشک خرید  

اون اکستم که عروسی کرده  ،،،،،،🪵بره 

جای خالی رو پر کنید مجاز نیس کلمع

توو دنیا۷۹۴۶۳۴۵۱۹۲ آدم هستن که...آفرین! همینجوری که به اعداد توجه نکردی،به حرفاشونم توجه نکن            به قولِ دکتر انوشه:«رمز آرامش تو اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره!🖤🕊»پس لحظه لحظه ی زندگیتو بخاطر چیزایی که نمیتونی تغییرشون بدی، پوچ نکن!🤍این متن رو همیشه سرلوحه زندگیتون قرار بدید؛“راضی باش” به هر چی اتفاق افتاد که اگه خوب بود زندگیتو “قشنگ” کرد و اگه بد بود تو رو “ساخت” …“مدیون باش” به همه آدمای زندگیت که خوباش بهترین “حسارو” بهت میدن و بداش بهترین “درسارو” …“ممنون باش” از اونی که بهت یاد داد همه شبیه “حرفاشون” نیستن و همیشه همونجوری که میخوای “پیش نمیره” …زندگی همینقدر ساده اس من انتخاب کرده ام شاد باشم..http://abzarek.ir/service-p/msg/2006151