2777
2789
عنوان

انتخاب اسم بچه توسط مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 92 پست
ما خودمون عروس داریم خدا شاهده تو هیچیش دخالت نمیکنیم با ذوقشون ذوق میکنیم با ناراحتیشون ناراحتیم در ...

فهمیدم از منظور از تو دهنش زدنش چی بود آره

و اینکه معلومه که هیچ کس حق دعوا ندارن چرا دعوا چرا زور گفتن . هیچ کس همچین رو نمی تونه تحمل کنه منم اصلا موافق نیستم

ولی خدایی یه چیز بگم باور می کنی ما این قدر باهم خوبیم حدود بیست روزه پیش اولین برادر زاده ام دنیا اومد و زن برادرم گفت شما هم بیایین یک اسم خوب دخترانه نظر بدین  مادرم یه اسمی گفت قدیمی بود قبول نکردیم و من اسمشو گفتم بزار هلنا یا هلن . و برادرم و زنش قبول کردن چون عمه بزرگش بودم جونم فداش اسم شو هلنا گذاشتم .

فهمیدم از منظور از تو دهنش زدنش چی بود آرهو اینکه معلومه که هیچ کس حق دعوا ندارن چرا دعوا چرا زور گف ...

من مادر شوهرم رو ی اسم پا فشاری میکرد 

بعد اون اسم اسم پسرش بود 

نوش بود 

پسر عمو شوهرم بود 

بچه عمه شوهرمم اون اسم و داره اقا خب دوس نداشتم انقدددد دعوا درست کرد بینمون که فشار خون گرفتم سر دعوا ها اخرشم اسم بچه رو مسخره میکنه همیشه منم دیگه بچمو نبردم خونشون 

میدونی بعضیا خیلی مارن خیلی انقد سر اسم و چیزای دیگه دعوا درست کرد و اتیش بیار معرکه شد که خدا ن من میگذرم ن تو بگذر ازش

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مادر شوهرم رو ی اسم پا فشاری میکرد بعد اون اسم اسم پسرش بود نوش بود پسر عمو شوهرم بود بچه عمه شوه ...

مسخره می کرد ! وای می فهمم چی میگی بیا و تحمل کن 

خوب خوبه که چیزی که دوست داری گذاشتی.  حالا میگی اسم پسر قشنگت تو چی گذاشتی .

مسخره می کرد ! وای می فهمم چی میگی بیا و تحمل کن خوب خوبه که چیزی که دوست داری گذاشتی. حالا میگی اس ...

شاهان

هر وقت میبیندش میگه شاهی شاهی😒

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مهم شوهرت هست که پشتت باشه اونم بذار برای خودش حرف بزنه پدرشوهر منم برای بچه ام اسم انتخاب می کرد بذارین فلان خوبه نمی‌دونم فلان اسم قشنگه اصلا به روی خودم نیاوردم و همون اسمی که میخواستم رو گذاشتم .

من همیشه میگم چه مادر خود آدم چه مادرشوهر اگر اسمی دوست دارن پیشنهاد بدن و مادر و پدر تو پیشنهاد اسم کمک کنن ولی تحمیل نه...در هرصورت اونا خودشون بچه دارشدن و واسشون اسم انتخاب کردن الان خیلی خودخواهیه این کارشون واقعا

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بگو شما در وقت خودش اسم بچه هاتو انتخاب کردی.

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

اصن چرا تو 5 هفتگی بقیه باید بدونن باردارین

حداقل یکم از بارداریتون بگذره، صدای قلبشو بشنوین

زنداییای من که تا تعیین جنسیت صداشو درنیاوردن

با اینکه با مامانبزرگم تو یه ساختمون زندگی میکنن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اگ تکرار کرد بگو ببخشید مادرجون به جای منم بزا قربون دستت

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

من که میخوام تا تعیین جنسیت نشده به بنی بشری نگم حالا هی راه به راه زنگ که چطوری چی میخوری الکی استرس میدن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مال منم ول کن نیست میگه مگه بچه رو از خونه بابات آوردی که میخوای اسم بزاری😂محل نزار حرصم نخور بگیر ...

بگو ببخشید محصول مشترک من و پسرته اونم از خونه شما با وسایلش نیاورد ک