2777
2789
عنوان

سه میلیون دادم دعا نویس بدبخت شدم😭😭همسرم فهمییید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست

😂😂😂این چ کار سمی بود ک کردیی 

فق اونجایی ک ب زور کیکو میخاسی بدی بهش 

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

دعا نویسه میگفت ۶سالگی از خطر مرگ رد شدی بخاژر همین تا ۹۰سالگی عمر میکنینمیدونم ۱۱تا بچه میتونی بیار ...

چه کلیشه ای، نگفت مسافرت میری یا یه هفته دیگه یا یه سال دیگه یا یه قرن دیگه😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۷۵۰ تومن میدادی دوستم برات درست میکرد ۵۰ تومننم پورسانت من ۸۰۰ تومن 😂اوسکولیا

دوستت بگو فعلا این،یکی

فی سبیل الله،انجام بده

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

دعا نویسا اگه بلد بودن ی کاری میکردن برای خودشون فرت ی دعا میخوندن پولدار بشن نیان دعانویسی کنن واسه پول

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
وای ول کن توروخداهی میگفت نرو به شوهرت میگم‌همون سید بسه گوش ندادم

😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
چه کلیشه ای، نگفت مسافرت میری یا یه هفته دیگه یا یه سال دیگه یا یه قرن دیگه😂

گفت یه همزادم داری😭😂 بچه یکیشونو اذیت کردی

یه نذر فراموش شده داری بده

نمیدونم یه خانم تو زندگیته حسوده و..

مرا دخمه در خاک ایران کنید
اون سه تومنو میدادی ب من زندگیتو بهشت میکردم😂

دقیقا یه یکی ازهمکارارفته بود پیش دعانویس اومد بهم گفت این همه دادم به دعانویس هرچی گفت ونوشت حق بود نوش جونش پولی که دادم گفت این وگفت اون وگفت فلان چیرو گفت گفت عه آره گفتم خاک توسرت نشه می آوردی اون پول ومی رفتیم کافه یه پیتزا می زدیم خودم همه ایناروبهت می گفتم دیگه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

کاری ندارم چرا رفتی ولی چرا مادرت بهش گفته

شایدترسیده

هم پولشه بره،،،هم اوضاع بدترشو

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
دوستت بگو فعلا این،یکیفی سبیل الله،انجام بده

بی پول والا کار نمیکنه حتی برای من 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️