2777
2789
عنوان

سه میلیون دادم دعا نویس بدبخت شدم😭😭همسرم فهمییید

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست
گفت یه همزادم داری😭😂 بچه یکیشونو اذیت کردییه نذر فراموش شده داری بدهنمیدونم یه خانم تو زندگیته حسو ...

تکراریی

میگفتی جدیدبگو غیب بگو

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

گند زدی خواهر بگو اشتباه کردم☹️😂 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂

لی لی

مادعامیکنیم دیگه،چیزی نبینی

نفری سیصد بزن به کارت

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
دعا نویسه میگفت ۶سالگی از خطر مرگ رد شدی بخاژر همین تا ۹۰سالگی عمر میکنینمیدونم ۱۱تا بچه میتونی بیار ...

مگ جوجه کشیه😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بی پول والا کار نمیکنه حتی برای من

حالاحرفت جدی بود؟؟؟

دوستت چیکارکرده ،،،،اثرخوب دیدی؟

گفتم اشتباه کردم گفت خدایی چندبار بهم دعا دادی😂😂

حالامن اینستا دوسه تادعا اسکرین،گرفتم که برای روزی نمیدونم عددشانس

شوهرم دیده بوده

هی یجورمیگفت دنبال دعانباش،،،دنبال این کارانباش،،،،چیکار داری میکنی

منم هاج واج میگفتم چی میگی چیکارکردم؟؟!،!

اون اسکرینادیده بودترسیده بود

انگارجادوگرم ،،  اصن یادم نبود فقط شات میگیرم

شایدترسیدههم پولشه بره،،،هم اوضاع بدترشو

احتمالا نگرانشونه درست میگی نمیدونم چرا این کارار رو شیادی میبینم که اجنه رو فقط میحدازن به جونت اگر مثلا کار بلد باشن

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
خودمم موندم چون باهام لج کرده

حتما نگران زندیگته لطفا سراغ این کارو نرو گلم اینا کار بلدشونم جن میندازن به جون زندگیتو نحسی میاره کارای خوب کن نا بشوره ببره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
احتمالا نگرانشونه درست میگی نمیدونم چرا این کارار رو شیادی میبینم که اجنه رو فقط میحدازن به جونت اگر ...

هرکس بلدنیس

کسی واقعابلدباشه باخداباشه بنظرم میتونه باطل کنه بایدعلمشو داشته باشه

حالاکجاهستن وکی بلده نمیدونم واقعا

کاش هرکس میشناسه توشهرواستانابگن واقعا آدمای باخدا که مشکل خیلیاحلشه