2777
2789
عنوان

سیاست رابطه🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 48 پست
چیکار کردی مثلا تعریف کن

صبوری کردم هرچی شنیدم ازش هر حرفی زد در برابر اون حرفش لبخند زدم بهش انگار نه انگار که چیزی شده 

مثلا بدترین حرفو ازش شنیدم گفت برو خونه بابات لبخند زدم بهش سکوت کردم

ازش درخواست نکردم بهش گفتم هرچی لازم داشتم و مثلا من فلان چیزو میخرم کارتو بده فلان لباس بهم میاد باید داشته باشمش

به خودم رسیدم اعتماد به نفسمو بالا بردم به قدری که هیچ حرفش ناراحتم نمی‌کرد اونم کم کم نرم شد الان تو این چند وقت هر چی در آورده خرج من کرده طلا خریدم لباس و ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت ما ک هر کار کردیم بدتر جفتک انداخت افسارشو ول کردم بره بچَره🐄🐄🐄🐄

😂😂

دختر به خودت برس  در کنارش محبت کن به همسرت دوسش داشته باش و همیشه باهاش حرف بزن بوسه یادت نره بغلش کن باهاش شوخی کن ولی اگه ناراحتت کرد نشون نده ناراحت شدی بهش لبخند بزن و عادی باش

صبوری کردم هرچی شنیدم ازش هر حرفی زد در برابر اون حرفش لبخند زدم بهش انگار نه انگار که چیزی شده مثلا ...

اینکه ناراحت نشی و نشون ندی بنظرم بده میگه ک این هر چی بگم ناراحت نمیشه و مراعات نمیکنه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
اینکه ناراحت نشی و نشون ندی بنظرم بده میگه ک این هر چی بگم ناراحت نمیشه و مراعات نمیکنه

نه نه اتفاقا میگه این خانوم انقد خودشو باور داره انقد آرومه که هیچ حرف من به هیچ جاش نیست که ناراحت بشه از دستم😂😂

خب؟چه حرکتی زدین ؟بعدشم اینکه عزیزم خداروشکر بهتر شدن حالا اینجا که کسی کسیو نمیشناسه ولی تو دنیای و ...

آره خوشی رو نباید نشون داد ولی خواستم یه کمکی کنم به همجنسای خودم قشنگم💜

خوشبحالت ما ک هر کار کردیم بدتر جفتک انداخت افسارشو ول کردم بره بچَره🐄🐄🐄🐄

😐🤣🤣🤣

ببین‌چه‌چشایی‌داری‌که‌به‌چشمم‌اومد:))  #ماهِ‌من                     به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                             غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                                           دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد...