2777
2789
عنوان

سیاست رابطه🤭

951 بازدید | 48 پست

حالم خیلی خوبه چند وقت پیش یه پست گذاشتم که همسرم اشکمو در میاره همش 

از اون موقع کاری کردم که بهتر بشه با سیاست باهاش رفتار کردم الان اون مرد از این رو به اون رو شده 😍

هر روز قربون صدقم می‌ره هر وقت دلم بخواد میریم خرید هر روز هزاربار زنگ میزنم

پشت منو میگیره جلو همه و بهترین زندگیم ساخته برام😊

چیکار کردی مثلا تعریف کن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت ما ک هر کار کردیم بدتر جفتک انداخت افسارشو ول کردم بره بچَره🐄🐄🐄🐄

😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

خب؟چه حرکتی زدین ؟

بعدشم اینکه عزیزم خداروشکر بهتر شدن حالا اینجا که کسی کسیو نمیشناسه ولی تو دنیای واقعی کنار اطرافیانتون مسائل زندگیتونو پیش خودتون نگه دارید خوشیتونو بیان نکنین زیاد در سکوت خوش باشید؛ واسه خودتون همینجوری دلی گفتم 🤍🚶🏼‍♀️

خب حالا چیکار کردی 😂

حرف رو حرفش نزدم هرچی گفت هر توهینی کرد یه لبخند بارش کردم بعدشم سکوووت سعی کرد تو رابطه خیلی گرم باشم با آرومی حرفامو بهش فهموندم نامه عاشقانه میزاشتم تو جیبش 

بهش پیام میدادم میگفتم به خودم افتخار میکنم که همچین مردی تو زندگیم دارم 

با خانوادش سازش کردم اونا رو مثل خانواده خودم دیدم اتفاقا گاهی من بهش پیشنهاد میدم بریم پیششون