2777
2789
عنوان

چرا تو این انجمن اینقدر توهین زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 76 پست
شما ک از ۸۴ هستی میدونی ک قبلا اصلا اینجوری نبوداینجا یه عده فکر میکنن ارث باباشونه مخصوصا نسبت به آ ...

آخه اکثر کاربرهای آقا تاپیک‌های نامناسب می‌زنن یا به خانم‌ها ریکوئست می‌دن

京香水月

شما ک از ۸۴ هستی میدونی ک قبلا اصلا اینجوری نبوداینجا یه عده فکر میکنن ارث باباشونه مخصوصا نسبت به آ ...

نسبت به مردها گارد نگیریم؟

وقتی تا یه تاپیک می‌زنی ششصدتا درخواست می‌دن؟

نمی‌تونی یه تاپیک خانومانه بزنی چون معذبی،.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز اینجا اینقدر تو لفافه صحبت میکنن من اصلا خوشم نمیاد

مثلا میگن : مشخصه فرهنگتون پایین و درک و شعورتون کم 

خب مستقیم بگید بیشور 😐

چرا اینقدر توضیح میدید🥴

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

اسم سایت جیه؟۹۰درصد سایت زنن یا مرد؟؟مرد جرا باید اینجا باشه البته ک مرد درست حسابی ام عضو سایت بارد ...

من کاری با مردای سایت ندارم ولی انصافا چندتا از تاپیکای همین خانوما راجع به بارداریه

اینجا شاید اسمش سایت بارداری باشه ولی در واقع تبادل نظر راجع به تمامی مسائل روزمره هست

تا حالا چندبار دیدی تاپیک یه خانوم باردار و دغدغه سلامتی بچش پربازدید شه؟

باید نی نی یارا ی مگس کش مجازی ابداع کنن با اونا بزنن تو دهن افراد فحش دهنده😂😂😂😂😂 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

اگه مثله آدم رفتار کنن ب کل کاربرا درخواست ندن تاپیکای زشت نزنن کسی کاری باهاشون نداره.ولی ب خود من ۱۵تاشون درخواست دادن ب نظرت دنبال جی هستن تو این سایت؟فقط کافیه تاپیک بزنی بگی با شوهرم فلان مشکل رو پیدا کردم بلافاصله مردا با درخواستا حمله میکنن دیگه

بسم الله مگه چی گفتم سرکارخانوم😕

بیخیال شوالان ده نفری میریزن سرت ب قصد کشت.ببین وبگذر

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭
اینو قبول دارم ولی بخدا ک خانمهام خیلیاشون اینجورین

این حرف شمارو یک کاربر آقا توی تاپیک من گفت من هم بهش گفتم لطفاً زیاد خوشحال نباش چون هر خانمی که اینجا بهت ریکوئست می‌ده به احتمال ۹۹٪ آقاست و‌ می‌خواد ترول کنه یا پول/شارژ بگیره اما نمی‌خواست واقعیت رو بپذیره و دلقک اصرار داشت که خیلی‌ها اینجا براش رگ می‌زنن 

京香水月

اگه مثله آدم رفتار کنن ب کل کاربرا درخواست ندن تاپیکای زشت نزنن کسی کاری باهاشون نداره.ولی ب خود من ...

الان این حرف زدن شما زشته دیگه همین توهینه ک میگید مثل آدم 

حالا این سایت ب کنار واقعیت چیز دیگه‌ای هستش یه مرد مخصوصا مردی ک یکم وضع مالیش خوب باشه فقط کافیه با پارتنرش یا همسرش مشکل داشته باشه صدتا خانم میپیچن پرو پاچش

واقعیت اینه

😂😂چشم

والا.اینجا دیگه مث قدیم نیس همه ب همدیگه احترام بذارن.الان کافیه فقط ازیه جمله بدشون بیاد دیگه تافحشای ناموسیم پیش میره.فقط بایدبگی حق باتوئه تاشخصیتت بادعوازیرسوال نره.ومن الله توفیق🙂

مادربزرگم اینقدددد پسر دوسته ک تولدِ من عکس داداشمو استوری گذاشته بود زیرشم زده بود عزیزدلم تولد خواهرت مبارک🥴دبیرستان ک بودم کل کلاس بحث میکردن ک جواب میشه 8یا۹ ولی من ۱۸۶بدست اوردم😎🤭