2777
2789

اگر فوت بعد از سال ۹۵ باشه هفت و نیم درصد برای مسکونی و ۳ درصد برای تجاری باید مالیات بر ارث بدید. هزینه کفن و دفن در حد عرف فقط. فیش خرید قبر و تدفین و کمی هم بابت عزاداری بهش اضافه میشه مثلا ۱۵ میلیون بیشتر. 

اگر فوت بعد از سال ۹۵ باشه هفت و نیم درصد برای مسکونی و ۳ درصد برای تجاری باید مالیات بر ارث بدید. ه ...

الان محاسبه شده برام ۸۱ میلیون دراوردن گفتن خج کفن و دفن ۵۰ میلیون حساب کردن که من گفتم کمترش کنید گفت مستونم خرج کفن و دفن ۱۰۰ میلیون حساب کنم این چقدر تاثیر داره رو کم شدن ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان محاسبه شده برام ۸۱ میلیون دراوردن گفتن خج کفن و دفن ۵۰ میلیون حساب کردن که من گفتم کمترش کنید گ ...

چرا کمتر ؟ همه بیشتر میکنن که از اموال کم کنید بزارید کنار. چون باید از باقیمانده مالیات بدید. شما باید کاری کنید بدهی های متوفی رو بیشتر نشون بدید. 

چرا کمتر ؟ همه بیشتر میکنن که از اموال کم کنید بزارید کنار. چون باید از باقیمانده مالیات بدید. شما ب ...

نه منظورم اینه که گفتم مالیاتو کم کنید . اونام گفتن به جای ۵۰ میلیون میکنیم ۱۰۰ میلیون خرج کفن و دفن . ولی حالا میخوام بدونم چقدر این خرج کفن و دفنی که زیاد کردن تاثیر داره رو ۸۱ میلیون مالیاتی که برام بریدن

زیر یک سال اگه اقدام کنید به دیون مالیات نمیخوره وگرنه بعد یک سال به دیون هم مالیات میخوره. اگه همسر ...

اجرت المثل من نزدم فقط مهریه و خرج کفن و دفن زدم زیر یک سال هم اظهار نامه دادم الان ۸۱ میلیون گفتن مالیات باید بدم میتونم اجرت المثل هم الان اضافه کنم یا دیگه فایده نداره؟ 

اجرت المثل من نزدم فقط مهریه و خرج کفن و دفن زدم زیر یک سال هم اظهار نامه دادم الان ۸۱ میلیون گفتن م ...

برو دادگاه خانواده. مهریه رو هم خودشون ازت میگیرن. بله اجرت المثل بستگی داره چند سال زندگی کردی. چند تا زاییدی. آیا کار میکردی تو خونه همسر یا نه. 

برو دادگاه خانواده. مهریه رو هم خودشون ازت میگیرن. بله اجرت المثل بستگی داره چند سال زندگی کردی. چند ...

پدرم فوت شده و این مربوط به انحصار وراثت پدرمه . مادرم ۳۵ سال زندگی کرده و دوتا بچه داره ولی خب  اظهار نامه دادم نتیجه قطعی هم برام تو کارتابل زدن اینو الان میشه تغییر داد ؟ یعنی برم بگم اجرت المثل مادرمم میخوام محاسبه کنید

نه اصلا مارو دادگاه نفرستادن خود اداره مالیات مهریه و خرج دفن و کفن رو از مالیات کم کرد

اها. الان مالیات و پرداخت کردید؟ برید مشاوره یا تو دادراه بزن مشاوره رایگان بگیر. ببین الان میتونی برای اجرت المثل اقدام کنی. ارزشش و داره.