sungirlllll مدیر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 98 عنوان برام عجیبه چرا گربه ها | مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست چرا گربهها کوبیده نمیخورن؟ مگه گوشت نیست؟ رفتیم رستوران ی گربه میومد زیر تخت، براش جوجه انداختم همشو خورد، کوبیده میذاشتم بو میکرد نمیخوردبارها دیدم اینجوری. رستورانهایی ک رفتیم هم همه غذاهاشون عالیه. دیروز | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sungirlllll مدیر استارتر عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 98 نی نی اش که تا دو ماه شیر مامانشو میخوره شیر لاکتوز دار بعضی گربه نمیسازه بالا میارن ولی بعضیا میخور ... نمیدونم عزیزممم این میخوره براش میذارم
هاجربانووووو عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 19523 آره البته تا این حد کشتن نیست اما براشون بدهواقعا من قایمش میکردم خودش پیداش میکرد😂🤦🏻♀️بیشتر اوق ... من دیدم یه گربه کنی میلک شیک خورد از بین رفتخیلی مراقبش باشمن شنیدم شکلات باعث کوری سگها و گربه ها میشه
شیلا۲۸ عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 5687 آخی یی پاتوقشون شده 😂😍ماهم ی نی نی گربه داریم براش شیر میبرم ولی ی بار دادم شوهرم ببره نمیومد شوه ... عزیزم😍 وای مثل شوهر من😂😂 میگه گربه ها دیگه به حرفام گوش میدن زبونشونو بلد شدم😐😂