2777
2789
عنوان

برام عجیبه چرا گربه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وااایبراش خیلی خیلی بده هامیکشیش

آره البته تا این حد کشتن نیست اما براشون بده

واقعا من قایمش میکردم خودش پیداش میکرد😂🤦🏻‍♀️بیشتر اوقات هم بهش نمیدادم

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

والا اینهمه پول غذا داده بودم بعد مینداختم براش نمیخورد 😂😭از شکم خودم زدم اونو سیر کنم قدر نمیدونن

عیب نداره .گناه داره حیوون طفلکی غذای دیگه بده بخوله

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

گربهای کوچه ما میخورن هر شب میدم شوهرم شام ببره براشون قشنگ آخر شبا جمع میشن دم خونه ما 😂

آخی یی پاتوقشون شده 😂😍ماهم ی نی نی گربه داریم براش شیر می‌برم ولی ی بار دادم شوهرم ببره نمیومد شوهرمم میگفتش بیا گفتم. انگار داشت با آدم حرف می‌زد 😂

🥺❤️حیوونا رو دوست دارم تازگیا ی گربه پیش خونمون زایمان کرده برا نی نیش شیر میذارم شبا 😂

نی نی اش که تا دو ماه شیر مامانشو میخوره 

شیر لاکتوز دار بعضی گربه نمیسازه بالا میارن ولی بعضیا میخورن 

منم دیدم کباب کوبیده بیرون رو نمیخورن .من گربه زیاد داشتم 

فک نکنم بخاطر این باشه آخه اتفاقا جوجه رو انقد لیمو زده بودم روش☹️

من گربم حالش از سیر و پیاز و لیمو بهم میخورع 

در حدیکه عق میزنه یذره مزه و بو بده 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم😆😁😍      دۉۉر لٛۉر زاٛێاٛره لٛرسۉ💗