کلاس رقص میرم، از همه هم پر انرژی و شیطون ترم، امروز جلسه اخر بود، موقع رفتن یه خانومه که سن هم دارم فک میکنم ۵۰ یا بیشتر، صدام زد گفت یچیزی پشتت گفتیم راضی باش،، (اسمم اینی که مینویسم نیست ولی بر وزن همین اسمه)…. گفت گفتم بهت مهدیه نمیاد باشی بهت نَریه میاد.. یلحظه هنگ کردم گفتم متوجه نمیشم .. گفت مهدیه اخرش ه داره دیگه برای زن هاست بهت نر بیشتر میاد… منکه چیزی نگفتم به احترام سنش و واقعا جای بحث نبود ولی واقعا دلم شکست و حالم گرفته شد.. هرچی کیف کردم سر کلاس کوفتم شد… نمیدونم بخاطر بم بودن صدام بود بخاطر شیطونی بود یخاطر چاقیم بود.. من فیسم خیلی خوبه پوستمم سفیده و قدمم ۱۷۳. ولی دوبار ۵۰ کیلو وزن کم کردم و برگشتم، الانم وزنم بالاس ، خسته شدم سختمه لاغر کنم. خدا میدونه چقد مسخره میشم، هرروز هرروز.. یا باید جواب کوبنده بدم یا باید باخمده رد کنم یا باید محل ندم ولی قلبم میشکنه.. هزینه جراحی اسلیو رو ندارم.. واقعا دلم از بعضیا شکسته، یه خانوم چرا باید به یه دختر جوون اینجوری بگه.. منکه راضی نیستم خانوم نامحترم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.