2777
2789
عنوان

امیدوارم هرکی ظاهر بقیه رو مسخره میکنه واقعا عذاب بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 58 پست
نفهمه دیگه نفهم ، تا این سن نفهمیده بعد اینم نمیفهمهدلت براش بسوزه اتفاقا چون خودش رو مدیونت کرده

من واقعا قلبا راضی نیستم ینی ببین انقد شنگول بودم اینو گفت ساکت شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خودمم فک میکنم، ولی خب همون شیطونی ها هم چیز عجیب غریبی نبود ورجه ورجه تو رقص بود

منظورش احتمالا این بوده چون پسرا زیاد ورجه وورجه میکنن و شیطونن شما رو به پسرا تشبیه کرده

وای دلم شکستبعضی ها تا لب گورهم دست از دلشکستن بر نمی دارن

هرروز هرروز همینه، هرکی هر بحثی میشه تو هرجا کم میاره اشاره میکنه به وزنم، اینکه دیگه هیچ بحثی هم نبود و از ناکجا صدام زد گفت

۱۱۱ بودم شدم ۶۸ یه اتفاقایی افتاد که شدم ۱۱۶لاغر کردم باز شدم ۱۰۸ ببین چاقیم زشت و بد فرم نیست چون ق ...

ماشالله با قدی که داری میتونی خوشتیپ ترین باشی 

بخاطر خودت هم که شده وزنتو پایین بیار چاقی بیماری های زیادی به همراه داره 

نگو دیگه نمیتونی یه بار اراده کردی باز هم میتونی 

به اون زن احمق و طرز تفکرش فکر نکن  فقط بهترین خودت باش🫀🥰

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

ای کاش پدرم سکته کنه و بمیره و جونش در بیاد لعنت به روحش مسخرمون می کنه ولی برا سلامتی و زیبایمون خ ...

دگ پدر مادر بچه خودشون رو مسخره کنن دیگه خیلی سخته

خدا از سرشون نگذره

منم دیدم تو پارک ی خانم چاق ورزش میکرد دخترا اداشو درمیاوردن عزیزم یکی دو تا نیستن زودتر لاغر کن چون ...

حالا جالب اینه من پیارسال که رسیده بودم ۶۸ کیلو یه پسره تو لایوم بود حرف زشت زد بلاکش کردم، حرصش گرفت با یه پیج فیک اومد ، پیام داد نوشت اره شبیه گوریل بودی و گنده و زشت بودیو، حتی لاغرم که شده بودم راحت نبودم و خودمو چاق میدونستم الان عکسامو نگاه میکنم واقعا داشتم میشکستم انقد لالر شده بودم

من واقعا قلبا راضی نیستم ینی ببین انقد شنگول بودم اینو گفت ساکت شدم

اگه من بود خیلی صریح بهش میگفت ببخشید ولی من حلال نمیکنم و میرفتم و منتظر حرف هم نمیشدم

اینا غیر مستقیم نمیفهمن و فکر میکنن با یه کلمه حلال کن یا نمیدونم چی طرف میبخشه

یه کلیپ طنز بود تو اینستا دو تا پیرزن تا تونستن غیبت کردن تهمت زدن بعد اخرش گفتن استغفرالله ادمو میذارن تو یه وجب جا ما که اهل حرف نیستیم و فلان