2777
2789
عنوان

امیدوارم هرکی ظاهر بقیه رو مسخره میکنه واقعا عذاب بکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 58 پست
ماشالله با قدی که داری میتونی خوشتیپ ترین باشی بخاطر خودت هم که شده وزنتو پایین بیار چاقی بیماری های ...

چندبار واقعا استارت زدم هی خراب میکنم، کاش یکی بهم یه راه حلی میداد یجوری بتونم ارادمو جمع کنم، چون دوبار لاغر کردم و برگشته الان خیلی برام سخته، ببین انقد لاغر شده بودم استخون  لگنم شبا مثقع خواب اذیت میکرد میرفت تو تخت

دگ پدر مادر بچه خودشون رو مسخره کنن دیگه خیلی سختهخدا از سرشون نگذره

مادرم بدبخته بنده خدا خودش استخون درد و دندون درد داره پدرم انقد بد جنسه برامون خرج نمیکنه فقط برا خودش خواهر و برادراش و بچهای خواهر و برادراش بلده خرج کنه دعا کن بمیره ما خسته شدیم تازه کتک میزنه و خسیس و بد دل و بد اخلاق و بد دهن هم هست و مهریمو خوردع و هزار تا چیز دیگ...

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه من بود خیلی صریح بهش میگفت ببخشید ولی من حلال نمیکنم و میرفتم و منتظر حرف هم نمیشدماینا غیر مستق ...

دقیقا 

فک میکنن بگن حلال کن ادم هم زبونی بگه باشه حلال میشه 

نخیررر

ادم دلی رو بشکنه حرف سنگینی بزنه تا اون دنیا هم بره اینا رهاش نمیکنه

حالا جالب اینه من پیارسال که رسیده بودم ۶۸ کیلو یه پسره تو لایوم بود حرف زشت زد بلاکش کردم، حرصش گرف ...

میدونی علتش چیه

چون لاغری اولاش صورتو سیاه تر نشون میده 

شما مدت زیادی تپل بودی بعد یهو ۵۰ کیلو کم کرده بودی طبیعتا پوست بدنت جمع تر شده بود و سیاه و لاغر دیده میشدی

اگه وزنتو همون نگه میداشتی کم کم روال می افتادی و پوستت شادابیشو نشون میداد

الانم دیر نیستا🤙😁

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

چقد بدم میاد از اینا ک میان میگن پشتت این حرفو زدیم مثلا فک میکنن تو روی طرفم بگن گناهشون پاک میشه ی ...

حالا باز اون عمته میگی یه ربطی بهت داره من تو کلاس با این زنه نه حرفی میزنم نه کاری بهش داریم هرچیم بوده لبخند زدن بوده، اصلا فازت چیبود زن، حرفتو زدی خوب کردی دیگه چرا میای تو روی خودم میگی اونم تو که زنی میدونی من دختر ممکنه دلم بشکنه

گلم خودت که میگی نامحترم اگه محترم بود که هیچ وقت به خودش اجازه نمیداد به دیگران توهین کنه پس برای آ ...

اخه زیاد مسخره میشم واقعا هرروز خدا، هرچی میشه خر بحثی میشه ربطش میدن به وزن من، 

چندبار واقعا استارت زدم هی خراب میکنم، کاش یکی بهم یه راه حلی میداد یجوری بتونم ارادمو جمع کنم، چون ...

وزن متعادل شما ۷۳ الی ۷۵ عه 

این بهترین ورژن شماست

قرص خوردی که یهو لاغر شدی؟ 

با ورزش کم کم و اصولی لاغر میشی

زیر نطر یه متخصص خوب باش

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

حالا باز اون عمته میگی یه ربطی بهت داره من تو کلاس با این زنه نه حرفی میزنم نه کاری بهش داریم هرچیم ...

ذاتشون بیشعوره

کلا عمم همین بود اشنا و غریبه فرق نداره براش حرفشو می نه نمیدونن چ دلی میشکونن

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اخه زیاد مسخره میشم واقعا هرروز خدا، هرچی میشه خر بحثی میشه ربطش میدن به وزن من،

چند بار جوابشون رو بده تا یاد بگیرن درباره ظاهرت نظر ندن. اضافه وزنت یه جورایی نقطه ظعفت شده که دیگران دارن ازش سواستفاده میکنن. عزیزم سعی کن یه رژیم مناسب بگیری تا وزنت پایین بیاد. مسلما اعتماد به نفست هم بالاتر می‌ره و دیگران هم دیگه نمیتونن بخاطر اضافه وزن مسخره کنن. سعی کن شب ها یه شام خیلی سبک بخوری و حدود ۱۲ تا ۱۴ ساعت بعد از شام دیگه به جز آب و چای(بدون قند و شکر) هیچ چیز دیگه ای نخور. خیلی روی کاهش وزن تاثیر داره. چیپس و پفک و انواع سس ها و شکر رو هم حذف کن.

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺