2777
2789

درمان چرکی دل از کجا بفهمیم دل یا قلبمون چرک و آلوده است و چه سورهای بخونیم چیکار کنیم 

خیلی دوست دارم امام زمانی باشم ولی......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشانه‌های دل چرک و آلوده:

🌸 احساس بی‌حوصلگی و ناامیدی: اگر به طور مداوم احساس بی‌حوصلگی، ناامیدی یا افسردگی دارید.

🌸دوری از عبادت: اگر به عبادت و دعا بی‌توجه شده‌اید و احساس می‌کنید که ارتباط‌تان با خدا ضعیف شده است.

🌸توجه به گناهان: اگر به گناهان و اشتباهات خود بیشتر توجه می‌کنید و احساس ندامت نمی‌کنید.

🌸خشم و کینه: اگر احساس خشم، کینه یا حسادت نسبت به دیگران دارید.

🌸عدم شکرگزاری: اگر به نعمت‌ها و برکات زندگی‌تان توجه نمی‌کنید و همیشه خواسته‌های بیشتری دارید.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
شما طلبه هستین؟

من طلبه اهل سنت بودم. گناه کردن دل آدم و سیاه می‌کنه ولی توبه و استغفرالله گفتن پاک می‌کنه حتی اگه گناه خاصی نکرده باشی . نماز خواندم که دیگه جای خودش و داره 

نشانه‌های دل چرک و آلوده:🌸 احساس بی‌حوصلگی و ناامیدی: اگر به طور مداوم احساس بی‌حوصلگی، ناامیدی یا ...

درمانش چی برای جلوگیری ازش چیکار کنیم

خیلی دوست دارم امام زمانی باشم ولی......

راهکارهایی برای پاکسازی دل:

دعا و نیایش تفکر و تامل روی نقاط ضعفتون

کارهای خیر و نیک در حق دیگران

استغفار مدام و هر روز توسل به اهل بیت

قرائت قرآن: خواندن قرآن و تفکر در آیات آن می‌تواند به شما آرامش بدهد و دل‌تان را پاک کند. 

سوره‌های زیر به ویژه توصیه می‌شوند:

سوره فاتحه:برای طلب هدایت و رحمت.

سوره بقره: به ویژه آیه 255 (آیه کرسی) برای حفاظت و آرامش.

سوره انشراح: برای تسکین دل و رفع مشکلات.

سوره طه: برای آرامش و امید.

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
ممنونم

❤️😘 البته من طلبه نیستم متاسفانه

ولی خودم علاقه به مطالعه درین زمینه ها

دارم