2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 36 پست
خب عزیزم همینجوری که شما همسرشی اونم خواهرشه ...دلش نیومده هیچکدومتون پیاده برین ..مسیر جفتتون کوتاه ...

گفتم که قبلا به من می‌گفت ۵ دقیقه راهه خودت برو بیشتر ازین زورم گرفت حالا یه امروز که من گفتم برسون باااید اونم می‌برد 😵‍💫😵‍💫

احتمالا واقعا میخواسته نون بگیره،خواهرشو دیده گفته اونم برسونم.

نه عزیزم دید خواهرش داره می‌ره از خونه مثل جن زده ها پرید بیرون بعد برگشتنی نون هم گرفته بود دید من ناراحت شدم گفت رفتم برا صبحانه نون بخرم 😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخرش قبول کرد یا نه مال ما قبول نمیکنه میگه رفتم نون بخرم

اره رفته نون بخره اونم چه نونی😄😄😄

باورت میشه ۴ بار صبح پیام داده قبل کارش عصرم یه بارم عصر حدودای وقتی که میرفتم حموم پیام داده.

البته عصری که من پیشش بودم زنگ میزنه زنه من متوجه نمیشم بعدم میره پیامش میده که اینارو من بعد فهمیدم.

حالا چی بگه خوبه؟؟؟تو روخدا ببین

میگه به جون بچمون من عصر برا اولین بار میدیدم این شماره بم زنگ میزنه و من هیچ پیامی به این ندادم فقط سیوش کردم ببینم کیه به من زنگ زده ودیدم یه زنه و پاک کردم.

بعدش چندروز بعد پشتیبانی اسنپ زنگ میزنه میگه یه خانم کارتشو تو ماشین جا گذاشته اونم میگه نه من همه جارو گشتم نبوده ومیگه اها شاید این شماره همون بوده که زنگ زده به من.

تو بودی باور میکردی؟؟؟

ومیگه اگه ام پیام داده باشم فقط شماره کارت بوده میگم شماره کارت ۵ یا ۶ تا پیام میشه و اون زنگ بزنه دوباره واینا؟؟؟؟

چقدر دروغ میگن.

والا چی بگم ای کاش راست می‌گفت باورش سخته 🥴🥴🥴

اره خیلی سخته چون مدارکش هست...

با جون بچم فقط نمیتونه از زیرش در بره

کاری باش میکنم اشکش دربیاد،فقط صبر کنه تا اون روز برسه

چی فکر کرده باخودش؟

راحت بزنه زیرش و منم باورکنم و تمام؟

همه میگن امکان نداره همراه من اشتباه کنه

منم میگم حتی اشتباهم بکنه یه بارش نه ۶ بار پیام بزنه 

هر سری حرفاشو و قسماشو باورکردم و نشستم سرزندگیم ولی این بار دیگه مدرک دارم.