2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
خواهرش داشت می‌رفت این نمیدونست من دارم از پنجره میبینم بدو بدو رفت دنبالش گفت وایسا بعد قرآن و قسم ...

ای بابا.

به خدا این مردا کپی و پیست همن،همشون دروغ گوان. حالا تازه این که چیزی نیست شوهر منو ببین توروقران...

شوهر من قسم سربچه رو میخوره که پیامی به مسافراسنپ نداده ولی خودم با مدرک اوردم نشون میدم ریزمکالمات و پیاماشو میگه من ندادم این اشتباه زده.مگه میشه؟؟؟

من نمیتونم به شما حق بدم. یه رسوندن خواهر این حرفا و بحثها رو نداره. اونایی هم که به شما حق میدن رو درک نمیکنم .

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا.به خدا این مردا کپی و پیست همن،همشون دروغ گوان. حالا تازه این که چیزی نیست شوهر منو ببین تور ...

دست به حاشا گردنشون حرف ندارع یه جوری میزنن زیرش آدم میگه لابد من دارم اشتباه میکنم 

لابد شما مجردی

مجردم نبودم اینقدر تملک نداشتم رو شخصی که برای رسوندن خواهرش سوال جوابش کنم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
حق داری ناراحت بشی.ولی شاید چون میدونسته قهرید خواسته جدا جدا برسونتتون.

خوب اول همسرشو میرسوند به خواهرش میگفت صبر کنه.ادم از اون هول شدنه زورش میاد😂

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خوش به حالت اسی شوهرت ازت حساب میبرهپدرم خیلی بدتره و اصلا حساب نمی بره لطفا یه صلوات بفرستید برای ح ...

مگه باید حساب هم نبره خودش می‌دونه حق داشتم 

انشاالله هر چی تو دلته جفت و جور بشه گلم

خب آره میخواست جدا جدا برسونه ولی خواهرش میمرد ۵ دقیقه راهه خودش برع دنیا به آخر می‌رسید

خب عزیزم همینجوری که شما همسرشی اونم خواهرشه ...دلش نیومده هیچکدومتون پیاده برین ..مسیر جفتتون کوتاه بوده 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
خوب اول همسرشو میرسوند به خواهرش میگفت صبر کنه.ادم از اون هول شدنه زورش میاد😂

دقیقا یجور هول شد از خونه زد بیرون انگار کل  چند ماهو خودش می‌رفت اتفاقی افتاده یا خیلی پیش میاد من تنها برم چیزی شده 

دست به حاشا گردنشون حرف ندارع یه جوری میزنن زیرش آدم میگه لابد من دارم اشتباه میکنم

دقیقااااا...

بهش گفتم خیلی بازیگرخوبی هستی...

ولی بازم قسم وایه خودشو میخورد،میگفت الکی قسم نمیخوره سربچش.

میگم پس جنی ها اومدن با گوشی تو پیام دادن به این زن؟

مگه باید حساب هم نبره خودش می‌دونه حق داشتم انشاالله هر چی تو دلته جفت و جور بشه گلم

میدونم منظورم پدرم حق با ما هم باشه حساب نمی بره انقد رو دار هست

قربونت همچنین گل بانو

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...