2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 328 پست
تا چهار صبح درس خوندن روش صحیح یادگیری نیست چون تو شب بدن بابد خواب باشه و هورمون های خاصی رو ترشح ک ...

از دوران مدرسه عادت من این بود ک شبا درس بخونم . اون دوران ک کنکور ارشد و بعد ازمون داشتم خواب شبانه روزی من ۵ ۶ ساعت بود نهایتا . الان ب روال عادی برگشتم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم شاغلم

بسیاااارررر تلاش کردم

حتی بخاطر اهدافم نمیخوام هم بچه دار شم

و حتی اینو وظیفه خودم میدونم ک نیمی از خرجی خونه رو هم بدم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
شما هم طرز فکرت فرقی با اونا نداری، کسی که دیگرانو تخریب میکنه خودشو بالا ببره، دقیقا شبیه همونایی ک ...

من هیچوقت نگفتم از کسی متنفرم . کسی رو هم تخریب نکردم . اگه درست میخوندی متوجه میشدی ک گفتم کسی ک خودش انتخاب کرده خانه دار باشه کاملا محترمه و خودش صلاح زندگیش رو بهتر میدونه . اما این ک یه عده از سر حسادت خانمای شاغل رو میکوبند نه . . . . . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
من خانه دارم ولی بنظرم حداقل در شرایط من خانم شاغل صد هیچ از من خانه دار جلوترهست

بله درسته و سرعت فراسایشش بیشتره من کارمندم و به این پول نیاز دارم ولی خیلی خسته ام دوستدارم بمونم خونه فقط بخوابممممممممممممم

آدم سرش یه کار و مول درآوردن باشه اون خستگیش هزار برابر به خونه موندن میارزه کاش بشه منم یه کار پیدا کنم هر چند فعلا دانسجوام اما نیاز به کار دارم

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

منم کارمندم درس خوندم ومثل سما یختی کشیدم ولی الان همسرم هرچی داره نداره رو حساب منه اتیششم بزنم هیچی نمیگه و از کارمندی برا چندر غاز حقوق راضی نیستم نه خوابم سروقته نه غذام نه تفریحم هیچیم زن  خانه دار خوبه و میگن داخل اجتماع مکه هرکه کارمنده یا شاغله داخل اجتماع اس باشگاه برو کلاسهای اموزشی برو من خودم فقط گیر کردم وگرنه  یه روز سرکار نمیموندم 

از کلمه کلمه حرفات فشار و حسادت فوران میکنه آب یخ بخور، چته اول صبحی، شما نباید الان ب کارت برسی ک بابتش دستمزد میگیری بجا اینکه اینجا پلاس باشی توتایم کاریت ودر افشانی کنی ؟؟ 

💯 موفق 😎✌️

من تا قسمت زیادی موافق شمام بجز اونجا که میگی امتیاز ویژه میدونم خیر فقط تصمیم شخصیه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

باز یه شاغل اومد دل خانه دارا رو بشکنه

خانم محترم الان به کسی چه که شاغلی یا خانه دار چرا بحث شاغل و خانه دار رو توی این نینیسایت خراب شده ول نمیکنید؟

مگه زندگی همه مثل همه اصلا؟ یا شوهرای همه مثل همن

یا خرجای همه یکیه

دوست عزیز یه نفر با خانه داری خوشبخته یه نفر با داشتن شغل

اینجا خانه دارا به کسی کاری ندارن تا بوده زنایی بودن که تا یه شغل پیدا میکنن میان شروع میکنن توهین به خانه دارا 

بس کنین 

منم مثل شما درس خوندم والان نمیدونم برم سرکار یا نه قبلا میرفتم اماالان اگه بخام برم بچه هام آواره م ...

نرو ارزش نداره من به خاطر بچه هام از شغلم استعفا دادم چون دیدم آواره میشن جیگرم کباب میشد

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.