2777
2789
عنوان

سخت گیری های شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 81 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اونا میان؟؟ خودت میری میری؟؟

بله هر وقت ميان اون نمياد خونه 

اره خودمم ميرم 

باور كن خيلي بهتر از قبله

همش توقع همش گلايه 

دستشونو تا ارنج عسل ميكردن باز گاز ميگرفت 

همش گلايه يك روز همو ميديدن تا ماها از راه رفتنشونم ايراد ميگرد ميخواست رئس اونام باشه يه حرفشو گوش نميدادن پدرمو در ميورد

بله مغروره لطفا راهنمایی کنین تنهام نزارین

مغرور نیست بی ذاته 

ولش کن تو شوهر بی ذات داری بقیه که نباید جور بکشن تو تحملش کن بدرک که نمیاد 

اصلا خودتم نبرش دیگه 

و برات مهم نباشه 

مطمین باش حسوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بله هر وقت ميان اون نمياد خونه اره خودمم ميرم باور كن خيلي بهتر از قبلههمش توقع همش گلايه دستشونو تا ...

والا همینه چرا باید شوهراتوت همه جا باشن مرد اینجودی را جایی نبری همینطور که زنم اگر این مدل باسه باید ایگنورش کرد

اسی به شوهرت بگو اوکی نیا اونها هم نیان خونمون ولی من نمبتونم با خانودم قطع رابطه باشم و هر جا لازم باسه میرم 

دقیقا مثل خودش رفتار کن مدام از کوچکترین کاری از طرف خانواده ش ناراحت شو و بگو من نمیام اونا هم نباید بیان بعد از ناراحت شد بگو منم میخام مثل تو باشم اگر بد تو درست بشو منم میشم

شما باشین ناراجت نمیشین من خیلی بهم فشار میاد میگه اوناهم نیان

بگو باشه خودت مهمی. برام تا آروم بشه  ولی کمکم بازبون نرم توی راه بیارش لجبازی بخاطر دیگران زندگی رو سیاه می‌کنه عزیزم آرامش خودت در اولویت باشه 

بگو باشه اونت نمیان اینجا.فقط مامان بابای توام دیگه نباید بیاناگه بیان اون تایم رو من میرم بیرون.درض ...

بابای اون خیلی دلمو شکونده وقتی بهش میگم میگه اونا میان منم میرم با بچه تو نرو خونه بابات هم نرو

بگو باشه خودت مهمی. برام تا آروم بشه ولی کمکم بازبون نرم توی راه بیارش لجبازی بخاطر دیگران زندگی رو ...

اره اونم میگه تو با من داری زندگی میکنی.. اخه میترسم جیزی نگم طرف اونو بگیرم وضع همینجوری ادامه پیدا کنه مادرشوهرم هم تو دعوای پدرشوهرم وباجناق طرف پدرشوهرمو گرفت الان چندین ساله قهرن. من نمیخوام اونجوری شه

دقیقا مثل خودش رفتار کن مدام از کوچکترین کاری از طرف خانواده ش ناراحت شو و بگو من نمیام اونا هم نبای ...

اره بعضیکارهای پدرشوهرمو گفتم ولی قانع نمیشه میگه تو برو دیگه ولی من نمیام خونه خواهرت.. خونه پدرمم نرو منم بهش میگم چرا نمیری اوناهم قاطی بشن دیگه جمع کردن این ماجرا با خداست