2777
2789

خواهرم ۲۷ سالشه ،سه ساله یه مردی که یه بار ازدواج ناموفق داشته و یه  بچه ۳ ساله داره از ازدواج قبلش  خیلی پاپیچ خواهرم شده

خواهرم اوایل که نمی‌دونست باهاش وارد رابطه شد ولی بعدش بهش گفته که جداشده و یه بچه هم داره که مسولیتش با پدرش و مادربزرگشه

خواهرمم  بعدش باهاش کات کرد چون واقعا خونوادم قبول نمی‌کرد

ولی اون آقا ولکن نیست بعد سه سال و گفته توکل عمرم فقط عاشق تو شدم

به نظرتون از کجا میشه فهمید عشقه با هوس؟

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرت مجرده و اقا یه بچه داره اصلا و ابدا قبول نکنه حیفه خواهرته اخه اینطوری ازدواج کنه بعدا خودش پشیمون میشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ازونجا که وقتی با خواهر شما وارد رابطه شده ، خانمش باردار بوده یا تازه زایمان کرده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اتفاقا اون الان خیلی ماهر شده و زنا رو شناخته و بلده چجوری نفوذ کنه 

خوشبحالش هم شده با اون سنش و طلاقش و بجه اش یه زن مجرد هم گیرش میاد 

خواهرت پشیمون میشه اگه قبول کنه چون اونه که داره امتیازهاش رو از دست میده ، و داره خوشبحال مرده میشه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

غلط کرده هول، دنبال یکی هس بچشو بزرگ کنه، اول خواهرتو عاشق کرده که بعد از لو رفتن ماجرا، خاهرت نتونه ولش کنه، الانم داره با احساسات خاهرت بازی میکنه، تا راضی بشه خاهرت، یه وقت خام نشه خاهرت، آدم از پس مسولیت بچه خودش بر نمیاد چه برسه بچه دیگران، فک کردی اون مرد بعد از زن گرفتن، بازم مسولیت بچش با مادربزرگ خاهد بود؟؟؟ ابدأ، قشنگ میندازن سر خاهرت

الان مهم نیس آقا عاشقه واقعیه یا نه، بنظرم خواهرتون از سمت خودشون فقط فکر کنند آیا با این قضیه کنار ...

شاید 

فقط خواستم بدونم مکه توسن ۳۸هم میشه عاشق شد آخه تو این سن عقل بیشتر از قلب کارمیکنه

ترجیح میدم‌با آدمایی درارتباط باشم که حرف دهنشونومیفهمند،نه اونایی که هیچی تو دلشون نیست😏

مردهارو باید تو عمل شناخت

و مورد دوم این که عزیزم من خودم دادیارم حجم طلاق هارو دارم میبینم  اونقدر مبتلابه هست این مسئله که تاچندسال دیگه هرکی اومد باید بگی مجردی؟ نمیشه گفت هرکس طلاق گرفت چ خانم چ اقا حق ازدواج بامجرد رو نداره شاید واقعا ازدواج اولش اشتباه بوده  و این که نظر خواهرت هم این وسط مهم هست خواهرتون دقیقا هم سن من هستن

ازونجا که وقتی با خواهر شما وارد رابطه شده ، خانمش باردار بوده یا تازه زایمان کرده

وای راست میگیا ، فک کنم دادگاه هم تا خانم زایمان نکنه رای طلاق رو نمیده نه؟ 

اسی ببین من کار به هیچی ندارم ولی مردی که دلش اومده زن تازه زایمان کرده رو طلاق بده دلش سنگه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی