2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکسته بیاین ببینین امکان داره باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 63 پست
من همزمان از طرق چهار نفر مینویسم خواهرم و دوتا دوستام گروه داریم بعد دی من میام میپرسم براشون میفرس ...

وزنت بیار پایین و اقدام کن بنظرم هرچه زودتر تا برات بگیره طول میکشه مثلا دکتر من گفت ماه اول اقدام اختمال گرفتن خیلی کمه مشکل من اینجاست که الان از باید ۲۷ آبان میشدم هنوز نشدم پریود و اصلا اصلا هم تاحالا سابقشو نداشتم بشدت دارم اذیت میشم از نظر روانی فشار بهم میاد از نظر جسمی درد دارم درد سینه درد کمر درد زیر دل درد و بداخلاق شدم و گریم میاد و حالم بده همش میخواستم دمنوشی بخورم که پریود بشم میگفتم نکنه باردار باشم اخه خانم دکتر داروخانه گفت اقدامی که نطفه ایجاد بشه ده روز بعدش توی آزمایش خون مشخصه من گفتم شاید روز قبل آزمایشم مشخص شده که تابپک زدم گفتن احتمالش کمه منم دیگه الان یه دمنوش قوی درست کردم از گرمی جات زعفران و زردچوبه و هل و دارچین و زرشک ( زرشک برای تبنکه یه خانم طب سنتی گفت بعضی از خانوما زعفران براشون قاعده آور نیست زرشک براشون قاعده آوره ) دی خلاصه میخورم امشب یا میکشتم یا پریود میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید