2777
2789
عنوان

دلم بدجور شکسته بیاین ببینین امکان داره باردار باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید مشکلتون کم صحبت کردن با همدیگه هست شاید از اون دسته هستین که تا میایم با همدیگه صحبت کنیم به جا ...

عزیزم شما تا دسته سواری دادی نسخه خودتو داری واسه این بنده خداهم میپیچی

عزیزم شما تا دسته سواری دادی نسخه خودتو داری واسه این بنده خداهم میپیچی

خب شما نسختو بگو استفاده کنه من درباره خودم گفتم بایدی برای انجام نگفتم جز اینکه باید باهم حرف بزنن و کمبود صحبت توس زندگیشون نباشه

خب شما نسختو بگو استفاده کنه من درباره خودم گفتم بایدی برای انجام نگفتم جز اینکه باید باهم حرف بزنن ...

به نظر من مردی که سر این مسئله به این سادگی اینقد بد دهن و بی تربیت و همه حرمت هارو میشکونه جای حرف نداره اصلا بیمارستان اعصاب و روان فقط

به نظر من مردی که سر این مسئله به این سادگی اینقد بد دهن و بی تربیت و همه حرمت هارو میشکونه جای حرف ...

خب من دیدم مردی که سر موضوع مسخرهههه توی جمع زنشو ضایع کرده روش داد زده ولی الان سال هشتم زندگیشونه تغییر کرده از آشناهامونه الان با زنش خبلی هماهنگه و خلاصه که فهمیده زنش براش میمونه تهش و اینا هم اوایل یکسره دعوا میکردن بدجور تا اینکه تغییر کردن آدم نباید صفر و صدی تصمیمی بگیره اومدیمو به قول یارو کلیپه آدما انسانن آدما قلب دارن 😂🤣

منم تنبلی تخمدان دارم و هم وزن شمام ولی تازه اقدام کردم، شما با تنبلی باردار شدی؟ بعد چند وقت اقدام؟

من ماه اول اقداممه نشدم خواهرامم مثل خودم بودن گفت بعد شش هفت ماه شدیم با دارو و زیر نظر دکتر بودن من تو دکتر رفتن یا خوزدن داروهامم تنبلی کردم این ماه البته همین که اقدام کردم دارو هارو ول کردم درحالی که مثلا یه کپسول بود برای درمان تنبلی تخمدان سنت چنده سن خیلی تاثیر داره هرچی سنت پایین تر باشه بیشتر اختمال بارداری هست هرچی به سی و بالاتر نزدیک کمتر دختر عمم هم داره تنبلی تخمدان الان یه ساله اقدام نمیکنه دکتر میره  ولی باردار نمیشه دی تازه دکترشو عوض کرد بچه اولشو تنبلی تخمدان داشت ولی سنش پایین تر بود بعد سه ماه باردار شد الان دی ۳۰ سالشه نمیشه هرکاری میکنه گفت راهی نباشه میرم کاشت میکنم دوقولو

من ماه اول اقداممه نشدم خواهرامم مثل خودم بودن گفت بعد شش هفت ماه شدیم با دارو و زیر نظر دکتر بودن م ...

26سالمه اینو فولیک و متفورمین میخورم پس نوشتی باردار بودم باشگاه رفتم چی شد؟ 

26سالمه اینو فولیک و متفورمین میخورم پس نوشتی باردار بودم باشگاه رفتم چی شد؟

من همزمان از طرق چهار نفر مینویسم خواهرم و دوتا دوستام گروه داریم بعد دی من میام میپرسم براشون میفرستم از بینشون یکی از دپستام باردارع باشگاه رفته بود اذیت شد از طرف اون نوشتم