2777
2789
عنوان

راه درآمد تو خونه با بچه بعدطلاق بیایین راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 76 پست
پس بیماره به این راحتیا اصلاح نمیشه خونه و ماشینی که به نامت کرده پشتوانه ی خوبیه برات ،چرا نمیری تو ...

یک خریت بزرگ کردم خونه و ماشین به نامم بود رفت رجوع از هبه زد که پس بگیره انقد ازیتم کرد زور گیری خفن گیری کرد رفتم دفترخانه بش پس دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدالعنت کنه همچین مردایی رو

منم میخواستم جداشدم ب خاطر همین شرایط ترسیدم جدانشدم اما اطرفام زنهایی رودیدم ک ازصفرشروع کردن باوجودیکی دوتابچه درعرض۳یا۴سال یه زندگی خیلی لوکس درست کردن و درآمدشونم نمیخوره طوری باشه این همه خرجوساپورت کنه حالااز کجامیاداین پولهاخداداند

پس بیماره به این راحتیا اصلاح نمیشه خونه و ماشینی که به نامت کرده پشتوانه ی خوبیه برات ،چرا نمیری تو ...

من با شوکر برقی ترسوندن من برد تو کوچه باغ های تاریک ول کنه جلو سگ به زور بابد خونه ماشینم پس بدی بم وسایلمو صبح که میرفت سرکار میزد می‌ریخت پولم کارتم گوشیم کلیدخونه می‌برد میگفت حالا ببینم چجوری میخای بری بیرون الهی خیر نبینه من بدبخت ۶ صبح خواب خواب بودم با داد و تهدید. و دعوا بیدارم میکرد الانم از ترس پیش بچم میخابم مدام حمله میکنه ازمن س ک س زوری میخاد

دور از جونت ،الان نمیتونی رو خونه دست بزاری بابت مهریه ات؟

یه خونه توقیف نمیشه چون توش زندگی میکنه خبر مرگش ولی اگر یک خونه بزرگ ویلایی داشته باشه که چند ملیارد بیاره و بتونه بفروشه خونه بگیره مازادش بده برا مهریه

من با شوکر برقی ترسوندن من برد تو کوچه باغ های تاریک ول کنه جلو سگ به زور بابد خونه ماشینم پس بدی بم ...

عجب جانوریه🤐

باید همون موقع میرفتی خونه ی بابات ،چون خونه و ماشینم به نامت بود دیگه منتی سرت نبود یه مدت با دخترت می موندی ولی الان چطور هنوز باهاش زیر یه سقفی !!!! برو خونه مامانت نمیتونه بیرونت کنه که

عجب جانوریه🤐باید همون موقع میرفتی خونه ی بابات ،چون خونه و ماشینم به نامت بود دیگه منتی سرت نبود یه ...

یه اخلاقای دارن همش سرزنش و سرکوفت میزنن اخلاق بالام خیلی ناراحت کننده