2777
2789

من امسال کنکور دارم بعد مامانم چند روز پیش دوستاشو میخواست دعوت کنه بعد مدلش اینجوریه که خیلییی سخت گیره همش میگه اومدن باید بیای سلام کنی بعد معذرت خواهی کنی بگی من درس دارم بعد بری نمیشه کلا نیای مثل آدم به دورا بعد منم اومدم سلام کردم رفتم اتاقم اول اینکه انقدر صدای حرف زدنشون میومد من نمیتونستم تمرکز کنم رو درسم بعدم اینکه لحظه آخر که داشتن میرفتن من یه لحظه از پشت در نگاه کردم چون میخواستم برم سرویس ولی روم نمیشد فقط برا سرویس بیام بیرون بعد مامانم دورووووزه تمامه هی میگه اره تو نگا کردی دیدنت آبرومو بردی مثل آدم به دورا (الکیا اصلا ندیدن حالا)منم گفتم اصلا نتونستم تمرکز کنم حالا نمیخواد مهمونی بیاری انقدر هی میگه تو نمیتونی به من دستور بدی خونه خودمه اینارو میگه فقط بخاطر اینکه منو ببره تولد دختر دوستش که خیلی هم کوچیکه هی بهم میگه آدم به دور که حرصمو دربیاره مجبورم کنه باهاش برم هرچی میگم بابا من درس دارم ولم کن هی میگه نهههه گفته دخترتم بیار دو ساعته در صورتی که دوساعت نیستا قشنگ یه نصف روزا 

اصلا درس به کنار من شاید نخوام بیام چرا باید منو زوری ببره ؟

دیروز دعوامون شد شبش رفتم آشتی کردم گفتم بذار تمومش کنه دوباره بخدا امروز صبح بلند شده طلبکار ازم سر سفره صبونه دوباره شروع کرده که دیشب از حرفایی که بهم زدی نتونستم بخوابم (خودش اول شروع میکنه بعد توقع داره من لال شم منم عصبانی میشم خب منم ادمم )انقدر سر سفره گفت گفت که اشکمو درآورد بعد منم هررررچی تو دلم بود بهش گفتم که از بچگی چه بلاهایی سر من آوردی بخدا اصلا درک نداره من کنکور دارم انقدر باهام بحث نکنه منم گفتم دیگه همه چیو میذارم کنار چون هرچی تلاش میکنم بخونم این هر روز سر یه چی اعصابمو خورد میکنه 

انقدرررر هم کینه اییه حتی با اینکه تقصییر من نبوده میرم باهاش آشتی میکنم باز از دلش در نمیاد 

هرسری میخوام به حرفاش اهمیت ندم ولی نمیشه آتییش میگیرم با حرفاش هی گفتم مامان تمومش کن سر صب چرا میخوای دوباره شروع کنی انگار نه انگار 

سرم داره میترکه فقط آرزوی مرگ میکنم   

الانم خودش رفته داره کاراشو میکنه ولی من داغونم 

وای مامان منم همینه هیچ درکی نداره مثه بچه پنج ساله میمونه که کی تو بحث پیروز شه

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
وای مامان منم همینه هیچ درکی نداره مثه بچه پنج ساله میمونه که کی تو بحث پیروز شه

دقیقاااا دقیقاااا همینه بهش میگم ۵۵سالته انگار پنج سالته 

خیلییی هم کینه اییه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااا دقیقاااا همینه بهش میگم ۵۵سالته انگار پنج سالته خیلییی هم کینه اییه

دقیقا مامان منو توصیف کردی مامانم با من کاری نداره اما با داداشم همین بحثارو داره خب منم میشنوم اعصابم خورد میشه هرچی میگم بخاطر من هیچی نگو باز شروع میکنه میگه چرا به اون نمیگی چرا اون این کارو کنه من انجام ندم😶قشنگ مثه بچه ها ک لج میکنن

من از هردری رفتم که قانعش کنم این کارارو بزاره کنار جواب نداده دیگه کم اوردم گاهی خودمو میزنم اون راه اما واقعا عصبی‌ میشم ازحرفاش🤦🏻‍♀️

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ازت خواهش میکنم حتما به فکر درست باش و اصلا به مادرت فکر نکن مادرمن من بدبخت کرد از یه ادم درسخون مو ...

مگه میشه یکی هرروز مثل یه دشمن اعصابتو خورد کنه و تو درستو بخونی ؟؟

اشتباه نکن گلمهمین امسال سختته،هدفتوفقط بزاررودرس،میگذرهآیندته الکی ازش نگذر

بخدا نمیخواستم بگذرم ولی نمیذاره هرروز سر یه مسئله به همین کوچیکی میره رو مغزم 

الان سه روزه هی میرم آشتی میکنم میگم تموم شه باز اشک منو درمیاره

بخدا نمیخواستم بگذرم ولی نمیذاره هرروز سر یه مسئله به همین کوچیکی میره رو مغزم الان سه روزه هی میرم ...

حق داری

اونم پیش خودش معلوم نیس چه فکری میکنه،مادره دیگه

ببین بروکتابخونه درس بخون،خونه نمون

یامدرسه،اعتکاف تحصیلی داره؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
حق داریاونم پیش خودش معلوم نیس چه فکری میکنه،مادره دیگهببین بروکتابخونه درس بخون،خونه نمونیامدرسه،اع ...

کتاب خونه نزدیکم فقط روزای زوج برا دختراس 

نه بابا مدرسمون در و پیکر نداره اصلا

کتاب خونه نزدیکم فقط روزای زوج برا دختراس نه بابا مدرسمون در و پیکر نداره اصلا

همون یک روزدرمیان هم برو

میتونی اون روزایی هم که خونه ای بخوابی وشباکه مامانت خوابه درس بخونی

وخدایی که بشددددت کافیست❣