2777
2789
عنوان

مشکلات خجالت اوره نامزدی😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 80 پست
خوب به نامزدت بگو نیاد دیگه شرایط عروسی رو هم زودتر مهیا کنید چه پدرو مادر سمی داری خداییش حالا مادر ...

بابام نمیزاره خوبه اونا شب بمونم و مسافرت بریم و در کل هیچی

گفتم تروخدا خونه خودمونم نگیم وایسه لما اینا ناراحت که چرا شب نمیمونه نکنه ناراحت نیست حالا که مونده بود این مسخره بازی رو در اوردن خیلی خجالت کشیدم 

بابام نمیزاره خوبه اونا شب بمونم و مسافرت بریم و در کل هیچیگفتم تروخدا خونه خودمونم نگیم وایسه لما ا ...

نامزدت باید درکت کنه دیگه خجالت کشیدن نداره بهش بگو شرایطت رو تا سوء تفاهم پیش نیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نامزدت باید درکت کنه دیگه خجالت کشیدن نداره بهش بگو شرایطت رو تا سوء تفاهم پیش نیاد

چیو درک کنه؟خانوادم به زور نگهش داشتن و این رفتارم انجام دادن خودم خالت کشیدم نامردم اصلا خبر نداره پوففففف 

چیو درک کنه؟خانوادم به زور نگهش داشتن و این رفتارم انجام دادن خودم خالت کشیدم نامردم اصلا خبر نداره ...

😂😂😂خب بهش بگو مامانم خیلی نگرانه بعد عقد دیگه این حرفها رو نداره لازم نیست که همه ماجرا رو بگی

😂😂😂خب بهش بگو مامانم خیلی نگرانه بعد عقد دیگه این حرفها رو نداره لازم نیست که همه ماجرا رو بگی

😂😂😂🤦‍♀️اصلا بهش بگم بخواب خونمون ولی وسط پذیرایی منم تو اتاق😐😐😐😐😐😐اونوقت خودشو خفه میکنه 

😂😂😂🤦‍♀️اصلا بهش بگم بخواب خونمون ولی وسط پذیرایی منم تو اتاق😐😐😐😐😐😐اونوقت خودشو خفه میکنه

😂😂😂😂من اگه بودم به نامزدم میگفتم چون این رفتارهای سمی فقط روانت رو بهم میریزه

😂😂😂😂من اگه بودم به نامزدم میگفتم چون این رفتارهای سمی فقط روانت رو بهم میریزه

همون واقعا 

اخه مامانم میگفت بابات تا صبح نخوابیده 

صبح دیدم اینا از 7 بیدار بودن😐😐😐

بعد هی گفته نکنه این دختر یه وقت حامله بشه مثل فلانی دیگه آبرومون ببره😐😐😐ما اصلا رابطه کامل نداریممممم

دیگه الان تو دوره نامزدی همه انجام میدن😂😐

خدافظ نینی سایت بوس بای✨👼🏻              ومن‌اینجاهستم؛ به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

حالا من مامانم انقدررررررر سپرده کار اصلیو نکنیا ... منم همچین سفتو محکم میگم وااااا نه مگه الکیه و فلان ..ولی خیلی وقته بندو آب دادم🙄🤣الکی جلوشون ادا درمیارم ... دوستام انقدرررررررر سپردن مامانم خواهرم ... ولی من خیلی وقته که ...🗿🗿🗿🗿🗿

دیگه الان تو دوره نامزدی همه انجام میدن😂😐

ما خیلی بچه های خوبیم 

40 روز صیغه محرمیت خوندن بینمون تا عقدمون نامزدم اصلا بوسمم نکرد  دیگه الان عقدیم اونم باز رعایت میکنیم