2777
2789
عنوان

عشق تایپک های ترسناک بیاینن🌚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 228 پست
فیلم ترساننده رو کی دیده ؟ ۱.۲.۳ داره ولی خیلی خیلی ترسناکه هر کی میترسه بارداره یا سنش کمه نبینه لد ...

خداروشکر ندیدم😭🤣

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

👀 کم کم فرار کنن از این تاپیک چجوریییی انقد جرعت داشتس

بآور کن جنی در کار نیست اگر هم باشه به راحتی نمیتونن وارد دنیای ما بشن این جهان خالق داره همه چیز به ربوبیت و امر اون هست

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شب زمستان پارسال بود کسی خونه نبود سعتت تقریبا۳بود منم شب ها کتاب میخونم یا آهنگ می‌زاشتم میرقصید ...

پس فکرت کجا رفته

این علاوه بر جن روح هم بودهه

بعد چه جور میگی وجود ندارن😂🤦🏻‍♀️

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

بآور کن جنی در کار نیست اگر هم باشه به راحتی نمیتونن وارد دنیای ما بشن این جهان خالق داره همه چیز به ...

االهی قربون تو ک انقد فهیم هستی😍😍😍😍

خیلی دوس دارم چهرتو ببینم اگه دوس داری منم میزارم چون وایب خیلی خوبی دادی

فیلم ترساننده رو کی دیده ؟ ۱.۲.۳ داره ولی خیلی خیلی ترسناکه هر کی میترسه بارداره یا سنش کمه نبینه لد ...

واییییییییی این که ترسناک نیست حال به هم زنه 😂

پس فکرت کجا رفتهاین علاوه بر جن روح هم بودههبعد چه جور میگی وجود ندارن😂🤦🏻‍♀️

من تا چیزی تا با چشم خودم نبینم باور ندارم 

چرا تالان یه عکسی کلیپی معتبر نبوده....همشون رد شده

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
من تا چیزی تا با چشم خودم نبینم باور ندارم چرا تالان یه عکسی کلیپی معتبر نبوده....همشون رد شده

پس دلیل منطقی ایی برای اتفاقی که برات افتاده چیه

االهی قربون تو ک انقد فهیم هستی😍😍😍😍خیلی دوس دارم چهرتو ببینم اگه دوس داری منم میزارم چون وایب خی ...

فدای تو دختر زیبا 

راستش از عکس گرفتن و عکس گذاشتن به شدت فراری هستم خیلی درونگرام و گوشه گیر

فدای تو دختر زیبا راستش از عکس گرفتن و عکس گذاشتن به شدت فراری هستم خیلی درونگرام و گوشه گیر

نشی خوشگلمم

اخییی عزیزمممم🥹

خب من میخای بزارم

پس دلیل منطقی ایی برای اتفاقی که برات افتاده چیه

خود م گاهی میگم توهم حتی اسکیزوفرنی چون خیلی پیش امده با خودم حرف میزنم تو خیالات زندگی میکنم

نشی خوشگلمماخییی عزیزمممم🥹خب من میخای بزارم

بزار دس دارم چهره قشنگت رو ببینم 

ولی زود پاک کن گرگ گرسنه زیاد هست