2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل اینه که اگه اون گزینه آقا نبود

آقایون بازم میومدن و تو اکانتشون خانوم میزدن 

اینجوری مشکل بزرگ تر میشد😈

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

تو هر تاپیکی شرکت کردم ک ی سری مسائل دخترونه یا زنونه داش میدیدم راس بعدش درخواست دادن حتی همین امشب ...

وای اره نمیدونم چرا درخواست میدن😐🤦🏻‍♀️

خدافظ نینی سایت بوس بای✨👼🏻              ومن‌اینجاهستم؛ به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

من دونفرو میشناسم که با اکانت زن میان هر کار کردم نشد که تعلیق بشن لعنتیا

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

کی گفت مختص خانمهاست 

بنیانگزار سایت اقا بوده

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

چون عضویت آقایون مجازه و سایت عمومی و فارغ از جنسیت

به نظرم زوم بشید رو کاربرای زیر سن قانونی که نصف سایت رو گرفتن و عالمانه تو هر تاپیک به خصوص تاپیک های مشکلات خانوادگی نسخه طلاق و چرت و پرت برای بقیه میپیچن

کاربر آقا
ارهولی حد اقل میفهمیم اینجوری مرد اناکثرا با اکانت زن میان کلا هیچجا ما زن ها امنیت نداریم

دقیقا 

آخه نینی سایتا میگن درخواست قبول نکنید خودتونو تقصیر خودتونه خب چرا همچنین گزینه ای هست

وای اره نمیدونم چرا درخواست میدن😐🤦🏻‍♀️

دوس دارم ی بار قبول کنم بگم خب ؟بگو فازت چیه چی میخای بگی واقن ب سرم زده🌚😂

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

دوس دارم ی بار قبول کنم بگم خب ؟بگو فازت چیه چی میخای بگی واقن ب سرم زده🌚😂

خخ😂😂😂😂

خدافظ نینی سایت بوس بای✨👼🏻              ومن‌اینجاهستم؛ به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بعله بعله درسته

👍🏻