من مشکلی ندارم کلی کاربر آقای خوب دیدم تو سایت اتفاقا میگم تو سایت باشن مشکلات مارو بخونن پسفردا بدونن چه کارایی در حق همسرشون بکنن یا نکنن
ولی با درخواست دادنشون مخالفم که اونم خداروشکر اختیار دارم و نه قبول میکنم نه رد میکنم که دیگه نتونن درخواست بدن
یکی هم اینکه تو تاپیکای خصوصی شرکت نکنن مثل عکس اندام و مشکل زنانه و...
فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen تیکر شب یلدا🤩🍉🍒
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
این سایت اول واسه یه اقا بوده قرار نبوده بیان درباره مسایل خاک؟برسری و اقدام و مادرشوهر بگن قرار بوده زن و شوهر کنار هم بچه داری یاد بگیرن بعد دیدن بازدید تو این چیزا نیست کلا برنامه عوض شد😂😂
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
توهین نباشه گفته نی نی مگه نی نی یعنی خانم یا کسی تو سایت زاییده که ما بزاییم
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*