2777
2789
عنوان

از ی طرف دلم میخواد ازدواج کنم از ی طرفم نمیخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست
ببین دلم میخواد ولی احساس میکنم میترسم دیگه… ی بار ب شکل بدی شکست خوردم…فک کن طرف تو عقد خیانت میکرد

همه که عین هم نیستن

سعی کن ادم خوبیو پیدا کنی وقتی ازش مطمین شدی ازدواج کن  باهاش

خب شما یه تجربه جدایی داشتید باید به خودتون فرصت بدید و آمادگی روانیشو پیدا کنید 

سنتون هم فعلا بالا نیست که 

بعد شما شرایطت خوبه کیسای خوب میان سراغت 

نباید عجله کنید به خاطر بالا رفتن سن و حرف بقیه 

این جمله رو من از کسایی شنیدم که به این دلایل تن به ازدواج دادن و پشیمون شدن بعدش

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد تو خووووووبی❤️❤️❤️❤️❤️❤️

باور کن جدی میگم

من تو زندگیم به ازدواج فکرم نمیکردم

هرگز

میگفتم حالا شد که شد، نشد هم من حالم با خودم خوبه

تا همسرم اومد و علاقه پیش اومد و ادامه ماجرا

ولی مطمئنم نمی‌بود هم من حالم خوب بود

حتی خودشم میدونه و میگه

میگه تو نیازی به من نداری بدون منم خوبی، خودت دلت میخواد که با من باشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
واقعا دلت نمیخواد؟ چون به کسی علاقه نداری شاید اینو میگی هر انسانی به ی همدم احتیاج داره هم اینکه ب ...

هرکسی یه نظری داره همه از روی تجربه های تلخ و شیرینشون نظر میدن اما واقعاااا این کاملا روشنه که حتی علاقه هم به کسی داشته باشی وقتی زندگی مشترک شروع میشه بعد یه مدت عشقو علاقه تقریبا می‌ره کنار و کلی چالش به وجود میاد. و اینکه من خودم اگه مجرد بود فقط بخاطر بچه دار شدن هیچوقت ازدواج نمیکردم ترجیح میدادم هیچوقت حس مادر شدن رو احساس نکنم به قیمت اینکه شریک زندگیم خوب نباشه و آرامش نداشته باشم 

همین الآنش هم که نامزدم حتی اگه تا ۱۰ سال دیگه هم اوضاع زندگیم بهتر نشه یه سر اخلاقای همسرم درست نشه بچه نمیارم حتی اگه ۵۰ سالم بشه و دیگه بچه دار نشم

ولی جدی شما خانواده دارین دیگه… اینکه نباشه هم آدم احساس میکنه ی چیزیش کمه… من دوستام اکثرشون ازدواج ...

ببین‌من ۲۹ سالمه متاهلم 

شوهرم خیلی خیلی خوب و آقاست 

باهاش بهترین اتفاقات رو تجربه کردم 

ولی ولی مسئولیته سنگینیه 

خصوصا بارداری که افتضاحه البته من خودم تجربه نکردم چون جفتمون از بچه بیزاریم 

حالا شاید دو سال دیگه...‌

ولی شاید جای تو بودم ازدواج نمیکردم چون من اصلا آزادی نداشتم مجبور به ازدواج شدم که آزادی رو تجربه کنم

چرا نشه؟ الان خیلی کمتر شدن کسایی که بچه نمیخوانمن و همسرم ۱۰ سالی میشه که با همیم و از اول توافقمون ...

من همچین چیزی نگفتم 

با خواست خودش دلش و عقلش ازدواج کنه  نه اینکه فردا هر کسی اومد

در ضمن خیلیا سنتی ازدواح خوبی کردن 

فرقی نداره سنتی یا امروزی مهم اینه که هر کدوم پیش اومد با علاقه بله بگه به طرف

ازدواج خوبه اگه طرفت خوب باشه  وگرنه هیچوقت ازدواج نکنی بهتره

من همچین چیزی نگفتم با خواست خودش دلش و عقلش ازدواج کنه نه اینکه فردا هر کسی اومددر ضمن خیلیا سنتی ...

خب من مگه حرفم غیر این بود؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی