2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاتون خیلی گریه میکنه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 39 پست
انشالله بهترینها واست رقم بخوره❤💚

مرسی عزیزم 

همچنین❤

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم عصبی شدم و کم طاقت چهار ساله روز و شبم با گریست بسه خدایا🤦‍♀️

وقتی میگی گریه میکنی متوجه حرفت نمیشم آروم نمیشه؟

گریه میکنه ببر جلویی آینه بگو نگاه قیافت چه شکلی میشه،

شروع کرد گریه شما باهیحان شروع کن ذهنش منحرف کن مثلا اکر موقع غذا با آب وتاب ازغذا بگو یا چیز دیکه و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

هم اقتضای سنشه  هم به قول معروف جزو بچه‌های سخت و بد قلق محسوب میشه 

فقط خدا به فریاد دل برسه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

عزیزم من فکر میکنم ما مادرا کم حوصله شدیم شما خسته ای بزارش پیش همسرت یا نفر دیگه تفریح برو تا حالت خوب بشه پرقدرت برگرد وباهاش فقط مهربونم باش به حرفاش گوش بده گریه هاش آروم میشه بعضی وقتا بچه ها درست میگن

وای چه ریسکی کردی دوباره اوردی منک غلط بکنم همین یدونه بسمه

دو تا کانال تو ایتا هست من واقعا خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم..والا تو نی نی سایت هم نمیشه چیزی گفت سریع میگن تبلیغ تبلیغ‌. ولی کلا کانالای ایتا تربیت فرزند و...تو نت بزن میاره بالا.همشون فکر کنم خوب باشن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
خودمم عصبی شدم و کم طاقت چهار ساله روز و شبم با گریست بسه خدایا🤦‍♀️

نباید اینجور باشه یه آیت الکرسی یاحرزامام جواد ع همراهش کن گریه بی دلیل نمیشه سعی کن قرآن توخونه پخش کن اسپنددود کن بی دلیل نیست گریه هاش

من یکی از دوقلوهام اینجوریه 15 ماهشونه میخام پوشکش عوض کنم گریه وحشتناک میکنه میخام لباس عوض کنم جییییغ و گریه میگم میخایم بریم دد خوشحال میشه لباس میخام بپوشونم گریه های فجیع بخدا ضعف اعصاب گرفتم همش داد میزنم میگم خدایا مرگم بده😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اول این که خداقوت عزیزم

معلومه هرروز خیلی انرژی روانی ازت میره

دوم این که بچه ها آستانه تحملشون که بالاخره کمتر گریه میکنن باهاش بازی کن زیاد بغلش کن بزار بره بالاتر

سوم این که یه بشارت بدم بهت که گریه ی بچه، گفتن ذکر لااله الا الله هستش و تحملش اجر زیاد داره ، 

جز تحمل کاری نمیشه کرد

من گاهی ک خیلی فشار میاد بهم گریه میکنم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

پسر من الان ۹ سالشه یه سال درگیر مشاور و دکترم امسال بهتر شده یعتی میتونم بگم خیلی خوب شده قشنگ میفهمم چی میگی خیلی هم احساسیه دیروز یه فیلم خارجی میدیدم بچه یک سر گریه میکرد از اول فیلم تا آخرش پسرمم دید گفتم واااای یاد خاطراتم افتادم گفت ببخشید مامان خیلی اذیتت کردم 🥹 پیگیرش شو نذار ادامه دار بشه خودش بیشتر از همه اذیته

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اشکال نداره بچه ست هر بچه ای یه قلقی دارهمن با این که تنها و غریب بودم و هستم میرفتم بیرون الانم دخت ...

تو حتما آستانه تحمل بالایی داری مگه میشه وقتی آدم رد داده قربون صدقشون بره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اول این که خداقوت عزیزممعلومه هرروز خیلی انرژی روانی ازت میرهدوم این که بچه ها آستانه تحملشون که بال ...

و یه نکته دیگه 

میتونی خودتو تقویت کنی که به صدا زیاد حساس نباشی و گریه برات آزاردهنده نباشه

شیر بادام عاااالیه

فوق العاده مقوی

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....