2777
2789
عنوان

از ی طرف دلم میخواد ازدواج کنم از ی طرفم نمیخوام😕

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست
اصلا دلیل خوبی برا ازدواج نیس به نظر من از مجردیت لذت ببر متأهلی فقط پر از چالشه مخصوصا تو این زمونه

اینکه همه هی میگن ایشالله دیگه عروسیت… دفه بعدی اومدیم عروسیت ایشالله به شددددددت میره رو مخم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه همه هی میگن ایشالله دیگه عروسیت… دفه بعدی اومدیم عروسیت ایشالله به شددددددت میره رو مخم

درکت میکنم اما بزرگترین اشتباه اینه که بخاطر حرف بقیه ازدواج کنی 😐 نزار حرف مردم روت تاثیر بزاره کاری بکنی که یه عمر پشیمون بشی این مردم همیشه دهنشون بازه متاسفانه 

من اندازه شما آزادی داشتم هیچوقت ازدواج نمیکردم هیچوقت 😂

بخدا منم نمیخوام ازدواج کنم…الان خواهرم ۲۲ سالشه تاپیکای قبلیمو بخون…شوهرش به شدت لاشیه… هنوز با اکسش در ارتباطه ولی از ترس تنهاموندن جدا نمیشه 

واقعا دلت نمیخواد؟ چون به کسی علاقه نداری شاید اینو میگی هر انسانی به ی همدم  احتیاج داره هم اینکه بچه داشتن خودش خس شیرینیه 

اصلا درکت نمیکنم😂

پس شوهرو میخوای چیکاربرو عشق و حالتو بکن بابا

ولی جدی شما خانواده دارین دیگه… اینکه نباشه هم آدم احساس میکنه ی چیزیش کمه… من دوستام اکثرشون ازدواج کردن بچه دارن

بخدا منم نمیخوام ازدواج کنم…الان خواهرم ۲۲ سالشه تاپیکای قبلیمو بخون…شوهرش به شدت لاشیه… هنوز با اکس ...

چقد بد متاسفانه الان این چیزا زیاد شده واقعا خوشبحال اونایی که هنوز مجردن 

خواهرت هم خیلی اشتباه بزرگی میکنه که با وجود خیانت همسرش هنوز کنارشه . خیانت تنها چیزیه که هیچوقت قابل بخشش نیس و نمیشه باهاش کنار اومد شاید تا یه جایی آدم بخاطر خودش و دلش کنار بیاد اما فقط آدم خودشو نابود میکنه با این کار ای کاش میتونسیم بر قلبمون غلبه کنیم💔

واقعا دلت نمیخواد؟ چون به کسی علاقه نداری شاید اینو میگی هر انسانی به ی همدم احتیاج داره هم اینکه ب ...

ببین دلم میخواد ولی احساس میکنم میترسم دیگه… ی بار ب شکل بدی شکست خوردم…فک کن طرف تو عقد خیانت میکرد

که فردا یکی سر راهش قرار بگیره که به هم علاقه پیدا کنن هم اینکه طرف مقابلشم بچه نخواد

چرا نشه؟ الان خیلی کمتر شدن کسایی که بچه نمیخوان

من و همسرم ۱۰ سالی میشه که با همیم و از اول توافقمون همین بوده

حالا چون کم پیدا میشه دلیل بر این میشه که ایشون پا رو خواسته خودش بذاره و بره با یکی همین فردا سنتی ازدواج گنه و بچه هم بیاره؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چقد بد متاسفانه الان این چیزا زیاد شده واقعا خوشبحال اونایی که هنوز مجردن خواهرت هم خیلی اشتباه بزرگ ...

قیقا فقط چون فک میکنه دیگه بهتر ازین نمیاد و چون عاشقشه چشماشو بسته رو همه چی