2777
2789
عنوان

پسر عمم گله میکنه از زنش

161 بازدید | 12 پست

پسر عمم یه ماهه ازدواج کرده با دختر دختر عموش ۱۶ ۱۷ سالشه پسرعمم ۳۳ سالشه فک کنم ،روز عقد رفت زندان بعد چند ماه آزاد شد .تواون زمان زنش میخواست طلاق بگیره ولی نگرفت چون پدرومادرش طلاق گرفتن مادرش رفته یه کشور دیگه ،پدرشم آدم خوبیه ولی بازم طلاق گرفته از زن دومش و یه پسر داره نمیدونم چرا دخترشو پیش خودش نبرد

دختره توخونه پدربزرگ مادریش زندگی میکرد و اینا انگار میخواستن ازش راحت بشن داییش که کلا از تحصیل محرومش کرد.

پیش مادربزرگش گله میکنه که بهم توجه نمیکنه خیلی لجبازه اصلا کار انجام نمیده لباساشو هم نمیشوره ،صبح به خیر نمیگه .مادر بزرگش عصبانی بود و میگه من خیلی باهاش حرف میزنم منم بهش گفتم خب بچس دیگه تواین سن شوهرش دادید زود بود الان هم سن لج بازیشه الان هم حاملس نظر شما چیه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برای اون بچه🥺🥺که نذاشتن درس بخونه و دادنش دست یه پدوفیل

خب بگو ابله از بچه ی ۱۶ساله انتظار داری مث خودت ک دوبرابرش سن داری رفتار کنه؟؟

خودت تو۱۶سالگی چطور بودی؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تف تو صورت همشون!!! 

بچه ۱۷ساله با شوهر۳۳ساله!!!.

الانم حامله😑

فقط تاسف.

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

نمیدونم دلم براش سوخته چون من اصلا شناختی ازش نداشتم ولی تومراسم باهاش حرف زدم حس میکنم خواهرمه

تو چاه انداختن دخترشونو

حیف

دیگه هم الان بارداره اصلا جای دخالت نیس

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....