2777
2789
عنوان

چرا دوستای صمیمی بلاک میکنن

124 بازدید | 22 پست

دوست صمیمی من منو بلاک کرده با اینکه خیلی 

منو دوست داشت و همه جا می‌گفت این بهترین رفیق 

منه بی هیچ دلیلی بلاک شدم ،

الان تو گوگل سرچ کردم دیدم همچین موردایی 

که توسط دوست صمیمی بلاک شدن بی دلیل 

خیلی زیاده به نظرتون چرا ؟؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بی دلیل ??

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازخودش نمیپرسی

بهش زنگ بزن

یا با خط دیگه sms بده

بگو اوکی فقط میخام بدونم چرا ؟ 

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

رل زده😂هر وقت یکی از دور و بریامون بلاک میکنن یعنی رل زدن😂

بله تازه زده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

چرا ازخودش نمیپرسیبهش زنگ بزنیا با خط دیگه sms بدهبگو اوکی فقط میخام بدونم چرا ؟

راستش تنها راه ارتباطی ما اینستا بود 

زنگ و پیام هم بود ولی خیلی کم 

بی دلیل ??

مثلا چه دلیلی ؟

مثلا چه دلیلی ؟

دعوا نکردید

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)