2777
2789
عنوان

شاد کردن محیط خونه

78 بازدید | 12 پست

برای لذت خانواده بهتره خونه رو به محیطی شاد تبدیل کنیم و این اول حال خودمون و بعد اعضای خانه رو بهتر می‌کنه.

ولی چون من کمتر به این موضوع پرداختم الان بلد نیستم چیکارت میشه کرد که هم خودم شادتر باشم و هم محیط رو شادتر کنم.

حرفای خوبتون همیشه برام کارگشاست.

پیشا پیش از حرفا و انرژی مثبتتون ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو که دوای درد هست ولی عمقی تر باشه

هرکس بای‌چیزی حالش خوب میشه 

متفاوته من عاشق خودسازی و پاکسازی

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

لباس های خوشگل و ست پوشیدن ،  رعایت بهداشت فردی، به سرو وضع خودت رسیدن و تغییرات جزئی تو چهره،اندام و استایلت باعث میشه حالت بهتربشه ، وقتی حال دلت خوب بشه میتونی خونه را شاد کنی با اهنگ و رقص و کیک پختن و تغییر دکوراسیون و تمیزکردن بیشتر خونه و حتی خریدن گل و کتاب و وسایل های جدید 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
لباس های خوشگل و ست پوشیدن ، رعایت بهداشت فردی، به سرو وضع خودت رسیدن و تغییرات جزئی تو چهره،اندام ...

دوستم من برای امضات دعا کردم خدا بحق فاطمه الزهرا دامنت رو سبز کنه با دادن فرزند بهت.

آره موافقم.دارم یکارایی میکنم.ولی بازم برای خودم تنبلی میکنم

قدم قدم شروع کن ...امیدوارم خیلی زود حال دلت خوب و زندگیت سرشار از شادی و عشق بشه 🌹💚🤍❤️

دوستم من برای امضات دعا کردم خدا بحق فاطمه الزهرا دامنت رو سبز کنه با دادن فرزند بهت.

ممنونم مهربون، خدا خیرو برکت و سلامتی بهت بده و اخرو عاقبت بخیر بشی😘🌹