2777
2789
عنوان

حس خوبی به زن داداشم دارم🙂

386 بازدید | 35 پست

داداشم عاشق یکی شده ک عید نامزدیشه آشناس تاپیک قبلم هست حس خوبی ب زن داداش آیندم دارم نمیدونم حسم تغییرمیکنه یانه من همیشه خوشبختی داداشم مهم بوده وقتی خوشحاله منم خوشحالم وقتی چنان ازعشقش میگه ذوقشو توچشماش می بینم باذوقش ذوق میکنم میگم خدایاشکرت ک کنارعشقش حالش خوبه و زن داداش آیندمودوس دارم خیلیامیگن حست تغییرمیکنه از زن داداشت متنفرمیشی ک داداشتو ازت میگیره دیگ‌ خانومش اولویتشه🙁اما من میگم خب باید زنش اولویتش باشه منم ازدواج کنم همسرم من اولویتش باشم نمیشه ک خواهرشوهرم ازمن تنفرپیداکنه براهمین زن داداشمو درک میکنم ایاممکنه حسم تغییرکنه ترسیدم یکم از حرف بقیه چون دوسندارم از زن داداشم بدم بیاد حتی بخاطر داداشم شده 

نه عزیزم تغییر نمیکنه ... خوشبخت باشید

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته زن اولویتشه ولی عروسای نی نی سایت تا مرد رابطش رو با خانوادش قطع نکنه راحت نمیشینن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

من داداشم با یه نفر آشنا شد خیلی اذیتمون کرد . کلا زمان دوستیشون تا عقدشون یکی دو ماه ماه طول کشید . دستمونم خالی بود و کلی دعوا. دخترِ هم به به دلمون نبود...

به خاطر همون دعواها و رفتارای بچگونه عروسمون کلا حوصلشو نداریم. عقدن ولی ۲۴ ساعته اینجاست، فقط شب برا خوابیدن میره خونه باباش🥴

دبیرستان بودم به معلمم گفته بودم عید عروسی داداشمه گفت دیکه محلت نمیذاره و باهات نمیگرده 

و داداشم واقعا. یه مدت پیدا نبودش و برای خودش و زنش بود و من براشون خوش حال بودم 

وقتی که شاده منم شادم و میدونم دوست داره زنشو مثل خواهرم دوست داشته باشم پس منم زنشو مثل خواهرم دوست دارم 

و هیچ وقت حرف معلم خنگم روم تاثیر نذاشت😅

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄