2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که فانتزیمو برا دوستام میگم تعجب میکنن یا میخندن بهم

اولین فانتزیم اینه که یه شوهر پلیس داشته باشم که بره ماموریت و بعد از ۱۰ روز برگرده که دلمون کلی واسه هم تنگ شده باشه و بیاد خونه بپرم بغلش و ...

یکی دیگه هم اینه یه نفر خیلی عاشقم باشه و روم غیرتی باشه باهم توی یه مهمونی باشیم من برم با پسرای دیگه حرف بزنم بعد برم تو اتاق که آرایشمو تمدید کنم بیاد پشت سرم خشن رفتار کنه یکم یواش بزنه تو گوشم بعد پشیمون بشه بیاد نازمو بکشه بوسم کنه و ...

یکی دیگه هم اینکه دونفر همزمان دیوونم و عاشقم بشن و هیچکدوم نتونن ازم دست بکشن 

می‌دونم فکرای چرتین ولی خب فقط توی ذهنم بهشون فکر میکنم و دوست ندارم در واقعیت اتفاق بیوفته😂

فقط شبا قبل خواب رویا میبافم که انگار دارم اینارو زندگی میکنم

چیا؟اون دونه های شناور تو نور؟؟

جالبه اونو همه داشتیم و فکر میکردیم فقط خودمون میبینیمش😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
عه منم همش میگفتم خودکشی میکنم 🤣

تاره وان رو پر میکردم میرفتم زیر آب بعد تا مرز خفگی پیش میرفتم اون زیرم غزلای آخرمو میخوندم و یهوووو میومدم بالا مثه صصصگ نفس میکشیدم🤣🤣😂

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂

من چند وقتیه هی توی رویاهام ی مردی میبینم که کتکم میزنه بهم اسیب میزنه یا شوهر ایندمو تصور میکنم احساس میکنم دوسم نداره زور میگ بهم کتکم میزنه این فکرا اطرافمم ندارم که بگم کسی کتک بزنه اینا

من یه چیز دیگه منظورم بود همه یه چیز دیگه برداشت کردن الان موندم چی بگم😅

همونی ک منظورت بودو من گفتم 😂

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
روم نمیشه دیگه😐😐اینایی که بقیه گفتن منظورم نبود

درباره جنسیت این چیزا؟

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی