2777
2789
عنوان

حس خوبی به زن داداشم دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 36 پست
اگ زن داداشت‌ تعقیر نکنه و همچنان خوب باش می‌تونه یه خواهر باشه برات..ولی اگر از او طیف عروسا باش ک ...

زن داداشمم بدباشه خب میتونیم باحرف حلش کنیم ن این ک پای داداشا روبیاریم وسط من کلا ن فقط تواین موضوع کلا باهرکسی ک ب مشکل برمیخورم منطقی وبامحبت حلش کردم 

دقیقاشریک زندگی چه مردیازن اولویت ادمه خودمم بااینکه خواهردوقلودارم وخیلی صمیمی هستیم ولی ازوقتی عقد ...

همین درسته ادم بایدرشدکنه باهمسرش پیشرفت کنه متاهلی بامجردی فرق داره الان من خودم مجردم دوستم متاهله یروز خواستیم بیرون بریم زنگ زدم گفت همسرم خونس گفتم نمیخادبریم گفت چرا گفتم مهم همسرته امروزو خونس ب اون برس انشالا روزی دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته اما من تلاش میکنم حتی اگ زن داداشم بهم بدکرد آروم وبامحبت باهاش حرف بزنم مشکلوحل کنم اماهیچوقت ...

دقیقا همون جمله اخری ک نوشتم برات 

بعدا به سلامتی و دل خوش ان شاءالله برادر زاده هات عاشقت میشن ✨💖

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

من داداشم با یه نفر آشنا شد خیلی اذیتمون کرد . کلا زمان دوستیشون تا عقدشون یکی دو ماه ماه طول کشید . ...

مهم دل داداشته ن شماهااگ داداشت حالش باهاش خوبه بگذرین چون زندگی داداشته نبایدکاری کنین ک داداشت غصه بخوره تو دوراهی قرارش ندین ک بین شما وزنش یکیو انتخاب کنه 

دقیقا همون جمله اخری ک نوشتم برات بعدا به سلامتی و دل خوش ان شاءالله برادر زاده هات عاشقت میشن ✨💖

😍😍😍😍وای قلبم گفتی برادرزاده دلم رفت داداشم عاشق دختربچس هرروز میاد توذهنم ی دخترکوچولو موهای خرگوشی یک روزنیست نگم خدایا روزی برسه ک برادر زادموببینم کل زندگیموبهش بدم همه کس عمه ممنونم بابت دعای قشنگت

😍😍😍😍وای قلبم گفتی برادرزاده دلم رفت داداشم عاشق دختربچس هرروز میاد توذهنم ی دخترکوچولو موهای خرگ ...

ان شاءالله عزیزم 

قشنگمی🥰✨💖

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄