2777
2789
عنوان

حس خوبی به زن داداشم دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 36 پست
نه تو شعورت میرسع ک اون نیومده برادرتو از شما بگیرع پس تا تهش باهم خوبین ب حرفا اهمیت نده همه مث هم ...

واسه چی بعضیاطررفکرش همینه خب بالاخره همه ازدواج میکنن ازخونه پدری میرن سرزندگیشون وقتی حرمت دوطرفه باشه دگ این حرفامعنی نمیده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دبیرستان بودم به معلمم گفته بودم عید عروسی داداشمه گفت دیکه محلت نمیذاره و باهات نمیگرده و داداشم وا ...

افرین،چون اون دختر هم با کلی امید و آرزو ازدواج میکنه و حق داره خوشبخت بشه دقیقا عین خودمون

متاسفانه بخش عمده ای از مشکلات عروس و خانواده شوهر برمیگرده به همین حس مالکیت ،اینکه خانواده فک میکنن عروس پسرشونو ازشون گرفته و برده

به حرف بقیه گوش نکن هر چی دلت بگه همونانشالله که خوشبختی داداشتو ببینیمنم دوتا زن داداش دارم از دادا ...

قربونت برم درستشم همینه خب عروس هم جنسی خودمونه وقتی حرمت هاحفظ بشه دلیلی نداره خواهرشوهروعروس بدباشه مهم حدومرزیه ک گذاشته بشه

افرین،چون اون دختر هم با کلی امید و آرزو ازدواج میکنه و حق داره خوشبخت بشه دقیقا عین خودمونمتاسفانه ...

دقیقا خیلی قشنگ گفتی 👌🏻

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایکم کنید😄

دبیرستان بودم به معلمم گفته بودم عید عروسی داداشمه گفت دیکه محلت نمیذاره و باهات نمیگرده و داداشم وا ...

دمتگرم قرادنیست داداشمونوبگیرن وقتی داداشامون خوشحالن ماهم بایدباشیم منم عین شما فکرمیکنم اتفاقا خیلیاهستن باخووهرشون راحت نیستن بازن داداششون راحتن

خواهرشوهرمن باشوهرم خیلی صمیمی بودن من که اومدم خواهرشوهرم میدونست اولویت داداشش حالازنشه فاصله گرفت خداروشکراللن ۲۰ساله خیلی باخواهرشوهرم خوبیم وهمچنان باایشون رفت وامدمون بیشترازبقیه استهرکس توجایگاه خودشه معلومه شماهم خواهرشوهرفهمیده ای هستید

قربونت برم درستشم همینه خب عروس هم جنسی خودمونه وقتی حرمت هاحفظ بشه دلیلی نداره خواهرشوهروعروس بدباش ...

ببین جدی یه حقیقتی هم بگم بهت 

بعضی وقتها بعضی خانم ها بعد عقد یکم مغرور میشن ناخوداگاه یکم حالتشون تغییر میکنه ولی ادمی که ذاتش خوب باشه ذاتش همیشه خوب میمونه و تغییر نمیکنه پس اگه دیدی حالتش عوض شد به دل نگیر محبتتو داشته باش شاید چند سالی هم طول بکشه ولی بالاخره خودش خجالت میکشه و رفتارش کاملا عوض میشه ، و اینک در نظر داشته باش بعضی ها هم خجالتی میشن و کم حرف ،، ممکنه فکر کنی طرف خودشو گرفته برات ولی خجالت کشیده

کلا ادم با درکی هستی مطمئنم بهترین خواهرش شوهر  میشی اسی جان 🌸🌸🌸🌸 موفق باشی💖✨

درسته زن اولویتشه ولی عروسای نی نی سایت تا مرد رابطش رو با خانوادش قطع نکنه راحت نمیشینن

اشتباهه خیلیاشورشو درآوردن میدان نبردنیست اقا خیلیامیگن داداشمون جونمه بابااگ جونته خب بزارخوشبخت بشه دیگ ن ب زنش بی احترامی کنی 

دمتگرم قرادنیست داداشمونوبگیرن وقتی داداشامون خوشحالن ماهم بایدباشیم منم عین شما فکرمیکنم اتفاقا خیل ...

قربونت عزیزمی🌸

ببین جدی یه حقیقتی هم بگم بهت بعضی وقتها بعضی خانم ها بعد عقد یکم مغرور میشن ناخوداگاه یکم حالتشون ت ...

درسته اما من تلاش میکنم حتی اگ زن داداشم بهم بدکرد آروم وبامحبت باهاش حرف بزنم مشکلوحل کنم اماهیچوقت پای داداشمو وسط نمیارم بین بحث دوتاخانم ک داداشم بین دوراهی بین خواهرش وزنش گیرکنه ک زنشم بگه یامن یاخواهرت واختلاف بیفته اعصاب داداشم خراب شه من خوشبختیشو قلبامیخوام سعی نمیکنم همش خونشون باشم هیچوقت همیشم مناسبتا رو ب زن داداشم تبریک میگم وقتی حدومرزی بینمون باشه دیگ هیچکدوم خط قرمزهمو ردنمیکنیم

خواهرشوهرمن باشوهرم خیلی صمیمی بودن من که اومدم خواهرشوهرم میدونست اولویت داداشش حالازنشه فاصله گرفت ...

قربونت برم شماخودتون خوب هستین باباعروساهم گنادارن وقتی کسی ازدواج میکنه دیگ همسرش اولویتشه حتی شما همسرتون اولویتتونه تاخواهرت پس طبیعیه که مردها زنشون اولویتشون باشه تا خواهرش خوشبختیتون ابدی عزیزم

قربونت برم شماخودتون خوب هستین باباعروساهم گنادارن وقتی کسی ازدواج میکنه دیگ همسرش اولویتشه حتی شما ...

دقیقاشریک زندگی چه مردیازن اولویت ادمه خودمم بااینکه خواهردوقلودارم وخیلی صمیمی هستیم ولی ازوقتی عقدکردیم دیگه شدنفردوم زندگیم وهمسرم شخص اول