2777
2789

دخترا اینهمه تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر می‌بینید اینا همش نتیجه بی عرضگی شوهر هست و تمام 

اینکه بگن شوهرمون خوبه خانواده اش بدن همش الکیه 

شوهر اگه پشت زنش باشه زنش میشه تاج سر اگرررر خانواده شوهر خیلی خبیث و پلید باشن نهایت به خاطر آرامش زن و زندگیش قطع رابطه می‌کنه باهاشون اگه پشت زنش همو نباشه مادرشوهر خواهر شوهر که هیچ حتی زنهای فامیل شوهر هم به خودشون اجازه دخالت و بی احترامی به عروس رو میدن 

پس در انتخاب شوهر دقت کنید که پشتتون باشه نه علیه تون 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

حرف حق. 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا  باید  یه  مرد به  خاطر یه زن  قط  رابطه  کنه  با خانوادش؟

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همیشع هم خانواده شوهر بد نیست کِرم از خود عروسه فقط خانواده خوشو قبول داره

والا

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
حرف حق.

ده سال خانواده شوهر زدن تو سرم همش میگفتم مهم خودشه که دوستم داره کار به جایی رسید که قطع رابطه کردم هزار جور مریضی جسمی و روحی گرفتم جدیدا هم که برادر شوهرم پشت خواهرم تهمت زده شوهرمم با ذوق اومد برام تعریف کرد 

ده سال خانواده شوهر زدن تو سرم همش میگفتم مهم خودشه که دوستم داره کار به جایی رسید که قطع رابطه کردم ...

همیشه اینطوریه .

از شوهر حساب ببرن   نمیتونن در مورد زنش حرف بزنن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چرا باید یه مرد به خاطر یه زن قط رابطه کنه با خانوادش؟

چرا یه زن باید هرجور توهین و تحقیر و درگیری رو تحمل کنه!مرد وظیفه اش از زن و زندگیش حمایت کنه