2777
2789
عنوان

یه واقعیتی رو می‌خوام به مجردها بگم در مورد شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 32 پست
چرا باید یه مرد به خاطر یه زن قط رابطه کنه با خانوادش؟

اگر خانواده پسر وحشی باشن و بیمار روحی.....اگر از ازار عروس لذت ببرن....بازم نباید قطع رابطه کنن؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش درست نبود بنظرمخانواده شوهر بد آدم از پا در میارهاما اینکه خود زن یا مرد صرفا بخاطر اختلاف همسرش ...

منم گفتم نهایت اگرررر بد و خبیث بودن ...درست متن رو نخوندب

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
اگر خانواده پسر وحشی باشن و بیمار روحی.....اگر از ازار عروس لذت ببرن....بازم نباید قطع رابطه کنن؟

خود  خانوم  میتونه  نره  ولی  نمیشه  پسره رو منع کرد  ک۱ه

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همیشع هم خانواده شوهر بد نیست کِرم از خود عروسه فقط خانواده خوشو قبول داره

دقیقا

مثل زندایی من 

که داییم همه جوره پشتشه

بهترین زندگی 

مادر بزرگ پدر بزرگم تو یه خونه فقیرانه بی هیچ توقعی از پسرشون زندگی میکنن

ایشون فقط و فقط خداش پدر و مادر و برادر های خودشه.

پشت مادر بزرگم هزار حرفم درست میکنه...دایی بی عرضمم پشتشه ...

همیشه هم عروس مظلوم و مادر شوهر ظالم نیست

اما اینجا چون همه عروس هستن حق به جانبن و حتی ممکنه به ابن کامنت منم حمله کنن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
خود خانوم میتونه نره ولی نمیشه پسره رو منع کرد ک۱ه

متن رو درست بخون مرررد اگه مرد باشه جوری مدیریت می‌کنه که قطع رابطه نشه اگر هم خانواده اش هیچ جور کنار میان با خانمش اتفاقا باید قطع رابطه کنه

خیلی خیلی کم دیدم

خب عزیزم همه اینهایی که میگن مادرشوهر بد خ اهر شوهر بد جاری بد . خودشون برادر و مادر ندارن یعنی .روابطشون با زنداداش و روابط مادر خودشون با زنداداششون عالیه ؟!.

وقتی ازدواج می کنید تفاوت فرهنگ خانواده سطح مالی شعور و درک تاثیر داره. اینجا همیشه دخترا میگن خانواده شوهر عن. من ندیدم کسی یه بار تعریف کنه مگه میشع؟!

در ضمن پسری که قید خانوادشو بزنع. یع روزی هم قیر زنشو به خاطر یع زن دیگه یا به هر دلیلی میزنه. دنیا گِرده

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
متن رو درست بخون مرررد اگه مرد باشه جوری مدیریت می‌کنه که قطع رابطه نشه اگر هم خانواده اش هیچ جور کن ...

من   میگم  خانومه  میتونه  نره  ولی  برای  مرد نمیتونه  تایین تکلیف  کنه  که

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقامثل زندایی من که داییم همه جوره پشتشهبهترین زندگی مادر بزرگ پدر بزرگم تو یه خونه فقیرانه بی هیچ ...

اتفاقا داییت خیلیم مرده شمام کمتر حسودی زن داییت بکن

دقیقامثل زندایی من که داییم همه جوره پشتشهبهترین زندگی مادر بزرگ پدر بزرگم تو یه خونه فقیرانه بی هیچ ...

نه گلم چرا حمله.....استثنا همیشه هست.....منظور اسی اینه اگر پدرشوهرو مادر شوهر وحشی هستن و عروس رو ازار میدن مرد اگر عرضه داشته باشه نمیزاره اونا این کارو کنن باهاشون قطع رابطه میکنه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

خب عزیزم همه اینهایی که میگن مادرشوهر بد خ اهر شوهر بد جاری بد . خودشون برادر و مادر ندارن یعنی .روا ...

متن رو درست نخوندی متوجه نشدی دلیلی هم ندارم دوباره توضیح بدم 

من میگم خانومه میتونه نره ولی برای مرد نمیتونه تایین تکلیف کنه که

اولا تعیین تکلیف 

دوماه چه ربطی داره مرد باید خودش مرد باشه آرامش رو برای خانمش فراهم کنه حتی به قیمت قطع رابطه 

متن رو درست بخون مرررد اگه مرد باشه جوری مدیریت می‌کنه که قطع رابطه نشه اگر هم خانواده اش هیچ جور کن ...

کلی عرض کردم.‌

در کل وقتی شوهر پشت خانمش باشه هیچ کس نمیتونه بهشون بی احترامی کنه. مرد با جَنَم داشته باشه. از طرفی خانم هم جنبه داشته باشه

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
نه گلم چرا حمله.....استثنا همیشه هست.....منظور اسی اینه اگر پدرشوهرو مادر شوهر وحشی هستن و عروس رو ا ...

ولش کن اول که مجردها 

دوم لجش گرفته داییش هوای زنش رو داره