2777
2789

منم ۳۵روز مونده دارم لحظه شماری میکنم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه طبیعی هستیپیاده روی روزی یک ساعت حداقلخرما بخور زیادیادت باشه موقع درد به حالت سجده باش. البته ب ...

دوست عزیز برامن سزارین اولین زایمانم خیلی استرس دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چرا آنقدر دیر میگذره این ماه اخر ...چه کارایی میخوای بکنی این یک ماه؟خونت و کی تمیز میکنی؟

من سزارینم.

ساک بچه رو جمع کردم.

اون هفته پرده ها وروبالشیا روتختیم پتوم دم دستیارو انداختم ماشین اما فرش و اینانمیشورم چون کسی رو ندارم بیاد کمک.

در کل ازاسترس دارم نابود میشم اولین زایمانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز برامن سزارین اولین زایمانم خیلی استرس دارم

استرس نداشته باش عزیزم

توکل به خدا

ان‌شاءالله راحت زایمان می‌کنی و زود سر پا میشی. 

فقط یادت باشه روزای اول بعد از زایمان سخته. هم خودت اذیتی هم درگیر نوزاد هستی. اون روزا موندنی نیستن. زود میگذرن. 10 روز اول بگذره خیلی شرایط بهتر میشه. 

اصلاااا استرس نداشته باش خدااون لحظه آنقدر آرومت میکنه ک نگوووو

توکل بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
استرس نداشته باش عزیزمتوکل به خداان‌شاءالله راحت زایمان می‌کنی و زود سر پا میشی. فقط یادت باشه روزای ...

ممنون گلم دکترم گفت تا ی هفته بهت شیاف میدم.

مشاورمم گفت قهوه و نسکافه زیاد بخور ک انرژی واسه بیدارموندن داشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سزارینم.ساک بچه رو جمع کردم.اون هفته پرده ها وروبالشیا روتختیم پتوم دم دستیارو انداختم ماشین اما ...

والا منم کسی رو ندارم فقط ماهی یک بار مامانم میاد سری قبل پتوهامو شست ولی خب من رو فرشی انداخته بودم فرشام تمیزه انشالله قراره فراهم بیاد یخچال و تمیز کنیم و توشو پر کنم تا عید که دیگ سختم میشه برم بیرون با بچه کوچیک

ممنون گلم دکترم گفت تا ی هفته بهت شیاف میدم.مشاورمم گفت قهوه و نسکافه زیاد بخور ک انرژی واسه بیدارمو ...

ان‌شاءالله که نوزادت آرومه. هر 2تا پسرام شب بدون مشکل می‌خوابیدن. بزرگه کولیک داشت ولی ساعت 1 شب دیگه تمام بود و می‌َخوابید. کوچیکه کولیک هم نداشت. تا 4ماهگیش اصلا نفهمیدم نوزاد دارم از بس آروم و خوب بود. 

والا منم کسی رو ندارم فقط ماهی یک بار مامانم میاد سری قبل پتوهامو شست ولی خب من رو فرشی انداخته بودم ...

ن من مامان ندارم.خریدامم انجام دادم گوشت مرغ گردو واسه فسنجون برنج حبوبات روغن شوینده ها هرررررچی ک لازم تا ۴ماه اینده خریدم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان‌شاءالله که نوزادت آرومه. هر 2تا پسرام شب بدون مشکل می‌خوابیدن. بزرگه کولیک داشت ولی ساعت 1 شب دیگ ...

ای جانم خداحفظشون کنه خداروشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40