2777
2789

هروقت منو میبینه همش میگه چقدررر لاغررری وای داداشمون چیکار کنه از دستت🤦‍♀️خودش تقریبا 10 سال یا بیشتر ازم بزرگ‌تره .. از خودم تعریف نمیکنم اما واقعا همیشه لباسای ک میپوشم گرونتر و بهتره از مال اونا اما یبار نشده منو ببینه نگه که باید تیپتو عوض کنم باید مث من لباس بپوشی یا یهو وسط حرف زدن میگه چرا اینطوری لباس نمیپوشی مث من😳چرا این شال پوشیدی اصلااا نمیاد به لباست یا این کفش چیه نمیاد به تیپت بیا مال من بپوش حالا مال خودش تیکه پاره و کهنه 😒خودش لباسای رنگ جیییغغغغ و تنگگگ و جلب توجهی میپوشه میگه همه باید از دور هم به آدم خیره بشن تو عروس مایی باید اینطور باشی😂😂انگار کیه آدم روش نمیشه بگه با این نسبتی داره والا…موندم چی بگم بهش تا الان هیچ جوابی ندادم اخه خیلی بده مطمعنم فوری میگه وواااه واه من دوس داشتم باهم ست بپوشیم و ازین حرفا ک منو بد کنه🥲 خیلی بدم میاد من واقعا خوب میپوشم ساده و شیک اصلا دوس ندارم جلب توجه کنم تازه دوس ندارم تو خیابون کسی حتی منو نگاه کنه اذیت میشم..چی بگم بهش دفعه بعدی بدون دعوا و بحث؟

بگو زر نزن

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بگو کی یه سلیقه ای داره یا مثلا لباس شما سلیقه ی من نیس یاوقتی میگه لاغری با خنده بگو حالا تو ک چاقی چیکار کردی 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستقیم نمیتونم بگم اخه😂تو دلم ک کلی میگممم

😂😂

بگو عزیزم سلیقه من با شما متفاوته من و همسرم اینطوری دوست داریم

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

بگو چقدر نظراتت شبیهه لباساته خیلی خوبه برای خودت نگهش داری البته با لبخند بگو 

بعدم بگو من استایل خودمو دارم مهم اینه خودم لذت میبرم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه