2777
2789
عنوان

اگه همسرتون فوت میگردید حاضر به ازدواج با برادر شوهر میشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 75 پست
خدلییش خنده دار نوشتی 😄😄😄😄😄

والا خودمم خندم گرفت😂😂 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله من شوهرش فوت کرد با برادرشوهرش ازدواج کرد.متاسفانه برادرشوهرشم فوت کرد.جمعا سه چهارسال بيشتر متاهل نبود

البته قدیما این رسم بیشتر بود، الان مگه تو شهرهای قبیله ای این رسم باشه

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
از رو علاقه نیست رسمه ..ازدواج مرد با بیوه برادرش نمیدونم سریال جامیونگ گو رو دیدین یا نه حتی تو کره ...

قدیما بوده 

الان که نیست

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خدا نکنه هیچ وقت ولی یکی میشناسم شوهرش تو دریا غرق شد با برادر شوهرش ازدواج کرد برادرشوهره دو سال از ...

بگو بی شوهر میموندیم می مردی زندگی یه جونم خداب کردی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

آدم با داداش خودش که ازدواج نمیکنه ، برادر همسر هم مثل برادر خودمه یعنی ما کلا دیدی غیر این بهش نداریم 

ولی هستن اقوامی که براشون یه رسم دیرینه هست مثل همین تندروی های ناموسی

زن داداش رو ناموس خودشون میدونن و برای اینکه نا محرم بهش نظر نداشته باشه یا بچه های داداششون زیر دست ناپدری نرن،  زن باید با برادرشوهر ازدواج کنه حتی اگه برادر شوهر متاهل باشه 

فیلم و مستند هم دربارش ساخته شده مثلا واکنش پنجم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.