2777
2789

سلام خانوما ببخشید یه نظر سنجی داشتم نه که قطعی بشه هااااا فقط می‌خوام ببینم نظر شما چیه درمورد این سه تا دختر 

دختر اولی از فامیل های خیلییییی دور ما هست پرستار هستن خانواده خوبی دارن تا جایی که شناخت دارم حدود ۲۴ سالشونه یکم تپل هستن و یکممم مغرور 🧿😍

دختر دومی ایشون هم از فامیلای دور هستن رابطه خوبی داریم دانشجوی پرستاری نظام هستن حدود ۲۰ سالشونه

یکم از نظر قیافه از اون دو تای دیگه سطح پایین تری داره لاغر هستن اخلاق هم بکنم رُک هست 🧿😍

دختر سومی هم ایشون هم فامیل هست دانشجو روانشناسی دانشگاه دولتی هستن ولی شنیدم انصراف دادن و دارن برای کنکور دوباره میخونن دوست دخترم هستن خوش قیافه هست نسبت به اون دو تا دیگه مادر و پدرش هم جوون تر هستند فقط یکم زود صمیمی شد با من 🧿😍

پسر بنده هم درسش رو تموم کرده و آزمون وکالت ماه پیش آزمون داده  البته سر دفتری که توی شهریور بود آزمونش قبول شد ولی علاقه به وکالت داره 

نظر شما کدوم دختر هست به نظرتون ؟؟

هم ویژگی خوب گفتم هم بد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر شاغل نگیر . بعدا متوجه میشی جراشو .

مالیشو فکر نکن . 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

😂😂😂وای مادر جانن این چه کاریه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼